Televizor LED Philips 37PFL3507H/12 cu Diagonala de 94 cm

Televizorul LED Philips 37PFL3507H/12 este varianta mai mare a modelului similar din aceeasi serie 3507H al producatorului, modelul de 81 centimetri. Acesta spre deosebire de varianta similara are un ecran Full HD de 94 centimetri, o dimensiune intermediara, foarte buna in ciuda faptului ca cele mai populare sunt cele de 101 cm si de 81 centimetri, ofera o imagine nici foarte mare, nici mica – excelenta pentru sufrageriile de dimensiuni medii. De asemenea este si genul de televizor care se potriveste in dormitoarele mai generoase pentru ca ofera posibilitatea privirii si de la o distanta mai redusa datorita claritatii foarte bune a imaginii si cursivitatii, imaginea fiind redata la o frecventa de 100 Hz. Philips 37PFL3507H/12 nu are un pret foarte mare, acesta este undeva in jurul valorii de 2280 lei (verifica aici pret actualizat), printre cele mai bune preturi pentru un televizor cu productie 2012.

Designul televizorului se incadreaza in nota ultimelor produse video Philips, as spune ca seamana oarecum cu iMac-urile de la Apple, desi mai mult doar prin prisma colturilor frumos rotunjite. Acest televizor are o carcasa de culoare neagra, destul de lucioasa; iar rama este subtire oferind un look foarte elegant. Displayul se apropie foarte mult de colturile televizorului, asadar aspectul este intregit si prin functionalitate – in calculul diagonalei nu intra foarte multa carcasa.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Daca in ceea ce priveste designul Philips 37PFL3507H/12 arata la fel ca si televizoarele mai scumpe din serie, cele Smart TV, specificatiile nu sunt atat de extinse ca si la acele modele, fiind mai degraba un televizor de casa, totusi cu posibilitate de a fi conectat la retea si de a rula filme si continut multimedia de pe reteaua de calculatoare de acasa (fie ca vorbim de laptop sau PC). De asemenea, chiar daca multe magazine omit sa mentioneze, acest televizor poseda tuner digital DVB-C si DVB-T(MPEG4) si de asemenea are slot pentru card CI+, asadar fie ca sunteti pe UPC sau RDS pentru cablul TV, puteti renunta la decodor daca aveti semnal digital (90%).

Displayul de 94 centimetri al  televizorului (37 inch mai exact), iarasi datorita erorilor de procesare a magazinelor online, este unul Full HD si nu HD Ready cum este mentionat in anumite locuri. Acest lucru se traduce prin faptul ca rezolutia este la 1080p si nu la 720p, dupa cum se poate vedea in fisa produsului de aici, oferind o claritate mult mai mare. Acest Philips din seria 3500 mai are cum spuneam mai sus in review si Perfect Motion Rate 100 Hz, adica frecventa la care este afisata imaginea, oferind o claritate foarte buna. De asemenea are cateva filtre foarte bune oferind o imagine atat clara cat si stabila si fara fluctuatii, ceea ce face diferenta de exemplu in exploziile din filme. Contrastul dinamic al ecranului este de 100.000:1 iar luminozitatea foarte buna: 400 cd/mp.

Sunetul ca si putere totala a sistemului este de 20 W RMS, fiecare boxa din cele doua stereo avand puterea de 10 W RMS. Boxele sunt capabile de a reda si surround pentru ca au cateva functii inteligente: Echilibrare Automata a Volumului, Incredible Surround si tehnologie Sunet Clar (ca si la LG).

Mai trebuie mentionat ca televizorul 37PFL3507H/12 vine pe langa conectarea la retea pe cablul clasic de internet legat la router, sau prin wireless cu adaptor special, si 2 intrari USB, are player media incorporat iar conectarea cu dispozitive externe se poate realiza si prin cele 3 porturi HDMI incorporate. De asemenea are si intrare dedicata pentru PC/Laptop spre a putea fi folosit ca si un monitor.

Un alt avantaj al acestui TV este consumul extrem de redus, are o putere consumata de doar 38 W si raportat la acest lucru ofera performante excelente, acesta fiind si un major avantaj al faptului ca are tehnologia de imagine LED.

Una peste alta, si acest televizor Philips consider ca va fi o reusita, prin prisma oferirii catorva functii foarte bune, a unei imagini foarte clare si a diagonalei ecranului la o dimensiune intermediara intre cele doua marimi populare. Un alt avantaj pentru care cred ca acest TV se va impune este reprezentat si de pretul acceptabil pentru un model nou.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *