LG 26CS460

Daca ai nevoie de un televizor cu specificatii moderne, insa care sa nu fie de o dimensiune mare si implicit sa vina la un pret mai redus, o buna alegere ar putea fi televizor LG 26CS460. Acest model vine cu un ecran LCD cu o dimensiune de 66 centimetri, afisaj High Definition si player multimedia integrat – cu un pret echilibrat (verifica aici pret actualizat) in comparatie cu ce stie si calitatea constructiei.

Acest model nu este unul foarte nou intrat pe piata, insa se vinde si acum bine datorita faptului ca ceilalti producatori de top cam neglijeaza segmentul televizoarelor mici, unde oferta nu este una prea bogata din partea producatorilor mari precum Samsung, LG sau Philips. Tot din seria CS460 de la LG avem si un model mai mare – LG 42CS460, designul lui 26CS460 fiind practic identic, diferenta la look fiind data doar de dimensiuni.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Cu toate ca televizorul reda la o rezolutie de 1366×768 pixeli, adica HD. De asemenea, completat de tunerul digital DVB-C ofera imagini de calitate in redarea canalelor High Definition si la operatorii care la sa la liber prinderea posturilor digitale (cum este RDS).
26CS460 vine cu un display cu aspect imagine 16:9 si se bucura inclusiv de specificatiile televizoarelor mai mari din serie: Picture Wizard si un motor grafic avansat.
Pe partea audio are doua boxe de cate 5W care ofera performante bune si un sunet clar, dublat de caracteristicile Dolby Digital si Infinite Surround.

Pe langa playerul multimedia integrat, acest tv vine si cu un port USB, doua porturi HDMI pentru conectarea la diferite gadgeturi sau la un laptop/PC si are evident restul de intrari specifice TV-urilor, cum e scart-ul. Din pacate in fisa tehnica nu vad intrare VGA pentru a putea fi folosit ca monitor la orice calculator, dar printr-un adaptor VGA-HDMI se poate rezolva acest mic neajuns.

Consumul de energie este destul de caracteristic LCD-urilor, iar LG 26CS460 consuma aproximativ 59W, insa are si cateva moduri de economisire a energiei, care reduce luminozitatea atunci cand e intuneric in camera – insa personal nu sunt fanul acestor functii.

In concluzie, consider ca acest TV este o alegere interesanta, mai ales pentru incaperi mici, cum ar fi dormitorul sau bucataria. Pretul este unul corect, mai ales avand in vedere ca este un TV LCD de la LG si ofera o imagine bine randata.

[sam_ad id=”11″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *