Televizor LED LG 32LJ500V cu diagonală 80 cm și rezoluție Full HD

Multe persoane caută televizoare mai ieftine decât vârfurile de gamă la care se tot face reclamă în magazine sau pe internet. Practic, televizoare care să ofere o funcționalitate simplă – aceea de vizualizare canale TV, dar și eventual câteva filme rulate de pe stick sau o conectare ocazională la o consolă de jocuri sau calculator.

Televizoarele care nu au o diagonală uriașă sunt foarte potrivite pentru camere mai mici, precum dormitoare, bucătării, camera copilului, sau chiar pentru living – dacă televizorul nu este neapărat elementul central din casă, dar din când în când dorești să îl pornești.

LG 32LJ500V oferă la un preț excelent cam toate funcțiile de bază pe care te-ai aștepta de la un televizor

LG 32LJ500V este la ora actuală una dintre cele mai ieftine televizoare care oferă cam tot ce te-ai aștepta de la un televizor. Vine cu o imagine de rezoluție Full HD, diagonala este de 80 centimetri, are posibilități multiple de conectare și în plus este și un televizor din gama 2017, așadar unul economic și la energie electrică.

Și, după cum spuneam anterior, prețul acestui televizor LED este unul extrem de convenabil – 👉 verifică aici preț actualizat. Practic nu prea ai putea să găsești un televizor de marcă atât de ieftin.

Dacă însă crezi că o diagonală de 80 centimetri ar fi prea mică, acest televizor vine practic cu aceleași specificații și pe modelul LG 43LJ500V, care are o diagonală de 108 centimetri și desigur că are un preț ușor mai ridicat – verifică aici preț actualizat
Frățiorul mai mare al acestui model de 80 centimetri vine pe lângă aceleași specificații și cu același design, așadar detaliile tehnice pe care le voi înșira mai jos sunt în mare parte identice.

Un avantaj pentru această serie de televizoare este că timpul de răspuns de la comenzi la răspuns este foarte bun, deci practic schimbarea programelor tv sau între surse de imagine este aproape instant. În plus, telecomanda este bine construită și ușor de folosit.

Imagine la rezoluție Full HD

Imaginea este una de tip Full HD, după cum spuneam este cam printre cele mai ieftine televizoare LED cu rezoluție 1920 x 1080 pixeli. Deși pe canalele TV nu ai nevoie de rezoluție înaltă, totuși un full hd este apreciat, mai ales când mai rulezi conținut de pe dispozitive externe. În plus, poate fi folosit și ca monitor.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Design modern – în linie cu gama 2017 a celor de la LG

32LJ500V este un televizor din gama budget (adică ieftin), dar acest lucru nu se poate vedea neapărat din designul televizorului, pentru că are o construcție elegantă, în linie cu trendurile de astăzi.
Rama superioară este una subțire iar standul este de o construcție interesantă, cu două picioare dispuse în părțile laterale ale acestui televizor LG.

Rama are în spre partea ecranului o componentă lucioasă, iar mai spre exterior, alături de spatele televizorului predomină un negru mat.

Televizorul are posibilitatea de a fi montat pe un suport de perete, fie pe braț, fie direct încastrat tip ramă pe perete. Conectarea se face printr-un suport vesa cu dimensiunile de 100 x 100 mm. Găsiți aici suficiente suporturi compatibile cu acest televizor LG.

Conectivitate interesantă, inclusiv cu port USB

Televizorul LG 32LJ500V se laudă cu o conectivitate interesantă, având port USB și două porturi HDMI. Are și slot pentru card PCMCIA, dar nu știu cât de folositor va fi. Nu are ieșire audio, așadar conectarea la un sistem audio nu este posibilă, practic trebuie să te bazezi pe cele două boxe de 5 W care sunt incluse în carcasa televizorului. 

Televizorul vine și cu un player multimedia integrat, asta ca să ai ce face cu porturile USB. Practic poți să rulezi filme și muzică, deși pentru un film, ca să eviți bătaia de cap, mai bine conectezi laptopul printr-un cablu HDMI la televizor, și îl rulezi practic de pe laptop, dar cu vizionare de pe TV.

Televizorul mi se pare de altfel foarte bun și pentru conectarea la o consolă precum PlayStation sau XBox, mai ales dacă vorbim de un device într-o cameră mai secundară.

Dacă însă cauți ceva și mai ieftin, și vei folosi televizorul doar pentru a te uita la canale TV, iar imaginea Full HD nu este un criteriu obligatoriu de achiziție, modelul Star-Light 32DM3500 este unul mai ieftin și oferă în linii mari aproximativ aceeași experiență.
Una peste alta însă, cele 2-300 lei în plus pentru LG 32LJ500V merită în comparație, plus că este un televizor de la o firmă infinit mai cunoscută. 

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *