LG 32LK450 LCD

Chiar daca a aparut de destul de mult timp, televizorul LCD LG 32LK450 este un model competitiv si astazi, o data cu lansarea in scara larga a televizoarelor LED, care inca sunt destul de scumpe. Totusi 32LK450 are o imagine buna, cu timp de raspuns mic si mai ales lucreaza la rezolutie Full HD 1920 x 1080 pixeli.

Designul chiar daca nu este cine stie ce, imi pare totusi dragut, liniile drepte facandu-l oarecum diferit fata de celelalte modele de LCD-uri cu carcasa rotunjita. Este ceva altfel si parca ii da un plus de eleganta.

Diagonala ecranului este de 81 centimetri, consider dimensiunile ecranelor intre 80-90 centimetri cele mai potrivita pentru o sufragerie tipica de apartament. Pe langa faptul ca displayul are un timp de raspuns mic, de 4 milisecunde, are si un contrast dinamic destul de ridicat (100.000:1) iar luminozitatea se poate da la un nivel foarte mare, de 400 candeli.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Totdeauna am apreciat televizoarele care au un sunet tare si clar iar acest 32LK450 de la LG ofera o performanta foarte buna, ca toate televizoarele de la LG care au optiunea Voce Clara si certificate cu Dolby Digital si Infinite Sound. Are doua boxe integrate, fiecare cu putere de 10 W RMS, asadar un sunet destul de bun pentru un televizor.

Pe langa toate astea, are caracteristici interesante pentru imagine, cu modul XD Engine, 24p RealCinema si Picture Wizard II. Are si tuner digital, asadar poti sa vezi direct canale HD necodate cautand programele pe modul Digital. Totusi, pentru a reda toate canalele recomand sa cereti de la operatorul de cablu TV si decodorul special HD de la ei, este undeva la 10 lei/luna. Nu stiu insa daca merge doar cu cardul de la ei, ar trebui testat, poate poti sa treci si direct peste decodor, cum cel incorporat este destul de avansat.

Imi place ca permite conectare multipla, are port USB deci in principiu trebuie sa redea prin playerul incorporat filmele salvate pe stick, prin cablul HDMI poti conecta un laptop sau chiar calculatorul la televizor iar in rest bineinteles poseda intrarile obisnuite pentru televizor – scart, rf, slot pentru card. De asemenea, prin playerul incorporat recunoaste filmele si cu subtitrare, ideea este ca subtitrarea sa fie la fel denumita ca si fisierul de film.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *