Smart TV LG 32LS570S

Televizorul LG 32LS570S este un model aparut anul acesta, iar producatorul coreean LG a lucrat mult la imbunatirea aspectului final al produsului, lucru care se vede printr-o rama foarte subtire si standul reconceput ca si la modelele 3D mai avansate. Este un televizor din familia Smart TV, asadar ai acces cu el la aplicatii, internet si alte functii de divertisment mai avansate fata de vechile modele de la LG. 32LS570S se vinde la un pret de aproximativ [link_afiliat link_id=link_0](verifica aici pret actualizat)[/link_afiliat], un pret foarte bun as putea spune, mai ales ca rivalizeaza cu o gama de televizoare LED mai invechite care nu dispun de functii asa avansate cum are acest model.

Despre aspectul si designul televizorului nu sunt foarte multe de spus, si asta datorita faptului ca aparatul este cu un aspect foarte placut, rama este mica si subtire iar standul ofera o stabilitate foarte buna si este foarte eleganta, adica nu mai e ca si la vechile modele un suport trantit acolo ci este chiar ceva deosebit.

LG 32LS570S are un afisaj pe tehnologie LED, cu diagonala de 81 centimetri, una dintre cele mai populare diagonale de televizoare in acest moment. Afisajul este bineinteles unul Full HD la rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, ceea ce inseamna ca profiti de maximul tehnologiilor in materie de afisare atat in format Blu Ray cat si in formatele clasice de inalta rezolutie. De asemenea rata de reimprospatare este foarte buna, are 200 Hz, contrastul este excelent si la fel de bine sta si la unghiurile de vizualizare, care in fapt reprezinta si ele maximul din ce se poate scoate la un TV.

[link_afiliat link_id=link_1]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/link_afiliat]

Sunetul este asigurat de doua boxe incorporate, fiecare cu cate 10 W RMS putere, in conditii normale consider ca volumul de sunet il vei tine in mod obisnuit pana la 20% din capacitate, asadar sistemul audio este destul de tare. De asemenea, are tehnologia Clear Voice II, sunetul este trecut printr-un filtru pentru a oferi iluzia de surround. Pentru cei care doresc mai mult, tot timpul exista varianta unui sistem audio extern printr-un home theater, insa chiar si boxele sunt foarte bune, personal sunt multumit de ce ofera televizorului, insa nu sunt chiar cel mai mare cinefil ­čÖé

Conexiunile televizorului sunt destul de multe la numar si asigura compatibilitatea practic cu orice gadget audio/video de prin casa. Astfel, se poate conecta la PC sau Laptop prin intrarea VGA sau HDMI, se poate conecta la retea fie pe cablul de net clasic, fie wireless iar conexiunile la celelalte aparate sunt asigurate de catre 3 porturi USB (!) si conexiunile obisnuite SCART, component, samd. ale oricarui televizor. Pentru conectarea la retea poti sa setezi un DLNA simplu acasa, conectezi televizorul la router prin cablu/wireless (recomand cablu!) si ai acces la filmele stocate pe calculatoarele din casa sau chiar de pe telefoane. Pentru redarea serialelor de pe net si a mkv-urilor eu mi-am cumparat un media player Egreat mai ieftin si sunt foarte multumit de el, orice media player dedicat se descurca mai bine decat ce are incorporat televizorul.

Receptia transmisiei la televizor se decodeaza si prin modulul DVB-C incorporat, astfel ca direct la conexiunea pe cablu ai acces la posturile de pe digitalul celor de la RDS, in teorie si acces la posturile HD. Totusi, cum calitatea semnalului de cele mai multe ori la noi nu este extraordinar de grozava, ar fi indicata inchirierea si a unui decodor de semnal HD de la RDS/UPC, in functie de cine este operatorul de cablu de acasa.

Despre ce poate un televizor Smart TV ar fi multe de spus, de aceea daca la televizoarele care nu sunt din aceasta clasa am insirat toate micile caracteristici care il fac bun, la un astfel de televizor cum e LG 32LS570S simpla insiruire este de ajuns, pentru ca o data primit televizorul iti va lua cateva zile bune pana vei naviga in toate meniurile din App Store (aplicatii), Social Center (retele sociale) WiDi si senzorii posibili (si imposibili ­čÖé )ai televizorului. Consider ca alegerea la acest model ar trebui sa se limiteze strict daca sa cumperi modelul acesta sau ceva mai mare, care sa fie si 3D -> totul depinde de sufrageria ta, e mare sau medie? ­čÖé

[link_afiliat link_id=link_2][/link_afiliat]

[sam_ad id=”11″ codes=”true”]

 

One thought on “Smart TV LG 32LS570S

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *