LG Cinema TV 3D 2012, cu Rama de 1 Milimetru!

Chiar daca CES 2012 a trecut si dezvoltarea site-ului nostru in acel moment era putin in urma datorita unor schimbari personale, am dat pe blogul LG Romania de un articol foarte interesant, despre cel mai subtire televizor 3D, noutate de care spre rusinea mea nu am stiut.

Ce poate fi spus, arata superb, rama are o grosime de doar 1 milimetru (!) iar designul este absolut incantator, cerand parca si de la locuinta banala de apartament un upgrade in ceea ce priveste designul.

Ma rog, ideea este ca probabil pana la intrarea oficiala pe piata a unor produse similare dar la un pret redus si orientat spre vanzare larga, designul se va schimba. Sau noi ne vom schimba, pentru ca nu zaresc o evolutie atat de rapida a tehnologiei incat astfel de modele sa fie intr-adevar disponibile pentru consumatorul obisnuit de divertisment prin TV…ori daca se intampla, ce superb ar fi. Practic, in timp ce redactez articolul ma uit spre televizorul meu Samsung de care chiar sunt incantat si cu un alt ochi ma uit la imaginea acestui LG..ei, sunt doua lumi total diferite.

Revenind la acest Cinema TV 3D, mai trebuie spus si ca ochelarii se schimba, fiind mai usori si teoretic mai eleganti, oferind o vizualizare mai buna, un interesant plus pentru LG, pentru ca ei oricum au luat fata altor producatori prin o abordare diferita a distribuirii si realizarii ochelarilor, vezi faptul ca ofera chiar pana la 5 perechi de ochelari la un TV 3D, destul de accesibil. Ma face sa cred ca ei chiar pariaza pe aceasta tehnologie, chiar daca inca nu a prins asa cum era de asteptat din cauza costurilor relativ mari si a continutului prea greu accesibil, atat ca pret cat si ca diversitate.

LG Cinema TV 3D 1 milimetru grosime

[googleplusauthor]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *