LG F1289ND Slim Smart Diagnosis

O masina de spalat inteligenta, cu o capacitate de incarcare destul de mare dar care sa fie ingusta pentru a intra perfect in orice incapere si care sa posede randamente foarte bune este noul LG F1289ND, o masina de spalat rufe din clasa Smart Diagnosis cu tamburul pe motor Direct Drive. Pe langa spatiul extrem de bine structurat in interiorul tamburului, aceasta masina de spalat vine si cu un design modern, practic si construit din materiale de calitate ceea ce ii garanteaza cel putin o utilizare de minim 10 ani – asa se lauda producatorul. ­čÖé Pretul intr-adevar este mai mare decat la alte masini de spalat rufe clasice, fiind vandut la aproximativ 1600 lei (verifica aici pret actualizat).

Chiar daca are o capacitate de incarcare destul de mare, dimensiunile sunt reduse, nefiind nici prea inalta si nici cu o adancime mare. Motorul direct drive economiseste spatiul ocupat de catre cureaua si scripetele altor masini de spalat rufe clasice astfel ca dimensiunile lui LG F1289ND sunt de 85 x 60 pe inaltime x latime si o adancime de doar 44 centimetri, astfel ca intra si in cele mai inguste spatii, cum ar fi baia unui apartament cu 2 camere mai vechi, cum e la mine o masina de spalat rufe cu dimensiuni similare.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Masina de spalat LG F1289ND prezinta butonul de selectare a programelor cromat, care ii ofera un aspect modern iar tabloul de comanda este plin de o multime de functii. Displayul afiseaza timpul ramas, programul selectat cat si durata ciclurilor de spalare selectate. Diametrul hubloului chiar daca pare foarte mare datorita designului are dimensiune standard de 30 centimetri iar deschiderea este foarte larga fiind la 180 grade.

Chiar daca capacitatea maxima de incarcare a masinii de spalat este de 6 kilograme, nu esti conditionat de aceasta capacitate, in fapt poti incarca la jumatate iar sistemul electronic de control va ajusta cantitatea de apa si durata programelor in functie de incarcatura. Clasa de eficienta energetica este A++, cea la spalare A – asadar este o masina de spalat foarte economica. La centrifugare, datorita vitezei mari de rotatie de 1200 rpm rufele le scoti aproape complet uscate iar in aceasta privinta LG F1289ND are o clasa de eficienta B.

Pe langa programele clasice de spalare regasite la majoritatea altor produse similare, aceasta masina de spalat rufe mai vine cu programe speciale de spalare a paturilor, program de spalare cu detergenti bio, program de spalare pentru hainele nou-nascutilor, program delicat si un program special pentru utilizare medicala prin care tesaturile sunt dezinfectate la o temperatura mare.

LG F1289ND prin dimensiunile sale este o masina de spalat silentioasa, operand la doar 56 decibeli la spalare si 74 decibeli la centrifugare. Are toate functiile de siguranta, de la detectare a spumei pana la sistem de siguranta impotriva copiilor. De asemenea, este posibila si programarea intarziata si poseda sonerie la pornire/oprire, util atunci cand vrei sa fii notificat printr-un sunet special ca masina de spalat a inceput programul de spalare sau poti sa scoti hainele afara.

Temperaturile la care lucreaza aceasta masina de spalat sunt 30, 40, 60 si 90 grade. De asemenea este disponibil si programul pentru apa rece iar turatia la centrifugare se poate regla intre 400 si maximul de 1200 rotatii pe minut.

Avantajele pentru care iti recomand acest produs tin de faptul ca este modern, dimensiunile foarte bine proportionate il fac sa ocupe putin spatiu fara sa aibe de suferit capacitatea de incarcare, motorul Direct Drive este eficient atat prin consumul de energie cat si prin faptul ca este silentios. Pretul de aproximativ 1600 lei al lui LG F1289ND este direct justificat prin faptul ca este o masina de spalat rufe de ultima generatie, cu functii speciale care iti simplifica intr-adevar viata.

One thought on “LG F1289ND Slim Smart Diagnosis

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *