LG lanseaza gama de televizoare 2014 in Coreea de Sud: 4K, OLED, 3D si webOS

Producatorul sud coreean – LG Electronics a devenit din ce in ce mai agresiv in tentativa de a incerca sa devina unul dintre liderii televizoarelor de generatie urmatoare. De curand, acestia au lansat in tara de origine, Coreea de Sud, noua gama de televizoare pentru 2014, cu nu mai putin de 68 modele noi, multe dintre ele fiind impresionante prin prisma specificatiilor.

Fiind prima companie care au inceput vanzarea unui televizor de specificatie 4k de 84 inch si fiind primul producator care a pus in vanzare impresionantul model 4k cu ecran curbat curbat, LG lanseaza noi astfel de modele: de 49 inch, 55 (cel de anul trecut se poate cumpara si din Romania – vezi pretul si detalii aici) si 65 inch de televizoare cu ecran curbat 4K Ultra HD, pentru a reusi sa castige cota de piata pe diferite segmente de pret.

Dupa spusele celor de la LG, gama de produse din 2014 este de departe cea mai variata introdusa dintre toti anii anteriori si majoritatea televizoarelor noi sunt de tip WebOS Smart TV, sistem dezvoltat initial de HP si cumparat de LG anul trecut. Dintre modele mai sunt multe de tip Cinema 3D (cu un 3D imbunatit la multe modele si cu rezolutie 4K) insa aceste specificatii se combina intre ele.

Dintre toti producatorii majori, doar LG a anuntat ca va intra mai mult in zona de ecrane OLED, atat pentru modelele Full HD cat si pentru cele 4K Ultra HD, in versiunile de 55, 65 si 77 inch diagonala.

Pe langa imbunatirea calitatii imaginilor la televizoarele oferite si avansarea tehnologie Smart TV, cei de la LG au imbunatit si modulul de sunet al televizoarelor noi, fiind introdusa specificatia Ultra Surround, dezvoltata in paterneriat cu Harman Kardon. Acestia spun ca sunetul va fi oferit la cea mai buna calitate posibila.

Cu toate aceste lansari, singurul lucru care nu se prea stie este legat de pretul noilor modele. Ramane insa de vazut, insa pariez pe faptul ca televizoarele de tip 4K se vor ieftini mult in urmatorii 2-3 ani.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *