LG lanseaza propria aplicatie de cloud pentru Televizoare, Telefoane si Tablete

Daca esti posesorul unui smartphone sau tableta Android si/sau al unui televizor din seria Smart TV de la LG, incepand cu 1 mai a fost lansat serviciul LG Cloud prin care te poti bucura de tot continutul incarcat pe cloud, fie ca esti la calculator, fie ca vrei sa redai pozele de pe televizor sau PC. Aplicatia, un fel de Dropbox cu o compatibilitate mai mare, incarca automat pozele de pe smartphoneul Android pe Cloud si de acolo aproape instant poti sa vizionezi continutul pe televizor Smart TV LG sau pe PC.

In acest moment aplicatia este in varianta beta, asadar ne putem astepta la noi imbunatatiri in ceea ce priveste functiile si de asemenea la redesign, care din cate am inteles pe Android mai are unele lacune, aplicatia avand nota 3.9/5 in Google Play Store. Descarcarea aplicatiei pentru telefon se face de aici, aici aveti varianta pentru PC iar in televizorul Smart TV LG se instaleaza din meniul Aplicatii LG SmartWorld.

Limita la incarcare a fisierelor este undeva la 2 GB, fiecare cont are la dispozitie un spatiu de stocare de 5 GB iar pentru cei care au cumparat un televizor sau telefon LG pot primi pana la 50 GB spatiu. Redarea fisierelor se face prin streaming, asadar nu necesita descarcare cum este la aplicatiile clasice de pana acum de cloud; salvand spatiu de stocare si asigurand compatibilitate mai mare intre deviceuri.

In acest moment, oficial aplicatia este disponibila doar in Coreea de Sud si unele zone din Statele Unite insa ne asteptam la iesirea cat mai rapida din beta a aplicatiei si disponibilitatea acesteia si in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *