LG lanseaza un Televizor 3D de 84 inch

In 2012 LG continua seria inovatiilor in materie de televizoare ultra High Definition si va lansa un model cu diagonala de 84 inch, aproximativ 2 metri. E clar, pentru a avea loc acest televizor in sufragerie, aceasta trebuie sa fie mare si practic iti poti transforma o camera din locuinta intr-un mic cinematograf 3D.

Spre deosebire de televizoarele 3D existente pe piata, acest model de la LG, 84LM9600, va fi unul cu o rezolutie impresionanta de 3840 x 2160 pixeli, adica va livra continut 3D cu adevarat Full HD, spre deosebire de actualele televizoare 3D cu rezolutie de 1920 x 1080 pixeli care livreaza continut combinat Full HD.

Singurul lucru care in opinia specialistilor nu este foarte revolutionar pentru acest televizor cu diagonala impresionanta este continutul normal 2D livrat catre televizoarele obisnuite si comutarea acestuia intr-un format care sa permita redarea in conditii normale pe aceasta diagonala impresionanta. Dar cine stie, provocarea e lansata de catre LG, ramane ca unul dintre operatorii de continut TV sau producatorii televizoarelor sa rezolve aceasta provocare tehnologica, mai cu seama ca pot aparea surprize din partea LG pana la lanseara lui 84LM9600.

Data de lansare pentru 84LM9600 inca nu este stabilita, dar se pare ca va fi cel mai devreme in a doua jumatate a anului 2012 pe pietele din Singapore, Coreea de Sud si Australia.

LG Cinema TV 3D 1 milimetru grosime

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *