LG nu va mai produce tablete!

La doar o zi dupa ce Microsoft a anuntat lansarea propriei tablete sub sistem de operare Windows 8, cei de la LG fac un anunt destul de putin asteptat de catre entuziastii de gadgeturi de pretutindeni. Compania sud-coreeana a decis astfel sa se retraga de pe piata tabletelor, cel putin pe termen scurt si mediu nu va mai intra in batalia aceasta, unde avem extrem de multi competitori, atat de la companii mari precum Apple, Samsung, Acer – cat si competitori locali multi – si as aminti aici pe cei de la Allview si E-Boda din Romania.

Cu toate acestea, prezenta sud-coreenilor de la LG pe piata de tablete nu a fost extrem de sustinuta pana in acest moment avand lansata doar tableta Optimus Pad.

Totusi, viitorul nu este deloc sumbru pentru producator, de vreme ce in lume este al 4-lea cel mai important producator de telefoane mobile, si sta extrem de bine atat pe televizoare cat si pe electrocasnice de casa; marturie stau si review-urile pozitive primite de cele mai multe ori pe ElectroReview.

Voi ce parere aveti despre decizia celor de la LG de a se retrage de pe piata tabletelor?

[sam_ad id=”31″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *