LG va primi o finantare de la guvernul Coreean pentru a dezvolta panouri OLED flexibile

Asa cum amintit in cateva randuri pe site-ul nostru, tehnologia OLED pare cea mai permisiva dintre toate cele existente in acest moment pentru realizarea displayurilor luminoase – si in special a celor flexibile, transparente sau in forme geometrice neregulate. Desigur, daca nu punem cont SF-urile cu imagini holografice sau altele mai putin realizabile in acest moment. ­čśÇ

LG, firesc, este intr-o lupta foarte mare, mai ales pe plan intern, cu conationalii de la Samsung, asadar victoria primirii unei finantari de la guvernul Coreean in detrimentul colegilor este o chestie de palmares care cu siguranta va fi exploatata intens de catre acestia; tehnologie OLED cu care cei de la Samsung deja au cochetat.

Practic finantarea este pentru dezvoltarea unui display OLED flexibil de 60 inch, pana in 2017. Acest display s-ar preta cel mai bine pentru utilizarea comerciala in magazine, pe mijloace de transport in comun sau in alte locatii publice. Ramane de vazut unde se ajunge, in acest moment cel mai mare display flexibil OLED este unul de… 7 inch, creeat de Asus.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *