LG Vinde Un Televizor in Fiecare Secunda [2011]

LG a anuntat ieri pe blog o cifra foarte interesanta cu privire la cate televizoare LG se vand intr-o zi. De fapt, intr-o perioada mult mai scurta, pentru ca LG in ultimul trimestru a lui 2011 a vandut aproximativ 8.8 milioane de unitati TV, adica un televizor pe secunda!

Asta inseamna ca in intreaga lume intr-o singura zi se vand aproximativ 100.000 televizoare. Desigur, datele prezentate sunt cele din ultimele trei luni ale lui 2011, zile in care am avut ofertele de Craciun, am mai avut si cate un Black Friday sau Ciber Monday, asadar cifrele sunt cu cel putin 30-40% mai mari decat ar fi in celelalte trimestre de peste an.

De asemenea, cei de la LG ne spun ca cele mai de succes televizoare in opinia specialistilor sunt cele din seria LG Cinema 3D, nici nu este de mirare, cum ele sunt de fapt capul de afis cu care LG se bate cot la cot cu Samsung, Samsung care a anuntat cu cateva saptamani in urma ca focusul sunt televizoarele
3D si Smart TV pentru ca ele aduc cel mai mare profit; lucru confirmat si de la LG: profitul pe televizoare LG Cinema 3D raportat la numarul de vanzari a fost cel mai mare: 130 milioane de dolari.

Pietele unde se constanta o crestere tot mai mare a pietei televizoarelor 3D sunt cele din Coreea de Sud, SUA, Mexic si Brazilia – interesant e ca in aceste tari nu este nici o piata europeana.

Sursa Stire: LG Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *