Logitech cumpără ASTRO Gaming – companie specializată în căști de gaming

Compania Logitech, foarte cunoscută datorită perifericelor de PC pe care le produce a anunțat cumpărarea companiei ASTRO Gaming, un brand de console de gaming și specializat pe segmentul de căști pentru gamerii profesioniști.

Logitech și ASTRO sunt împreună liderul pieței de căști, mouși, tastaturi și webcam-uri destinate gamerilor de PC și console.

ASTRO este un pionier în segmentul de gaming audio și produse de lifestyle și deține o poziție de lider în segmentul de căști de gaming premium pentru console. ASTRO este recunoscut pentru celebrele căști A40 și A50, device-uri concepute pentru gameri profesioniști. Noul model ASTRO este A10, device care păstrează esența premium a gamei dar care va fi comercializat la un preț accesibil.

Logitech va achiziționa ASTRO pentru suma de 85 de milioane de dolari iar achiziția se va închide la începutul lunii august. Prin alăturarea ASTRO, Logitech investește într-o piață de gaming adiacentă, cea de console, pentru a accelera creșterea business-ului de gaming.

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *