Magazine cu Reduceri de Black Friday

Daca anul trecut s-a anuntat cu foarte putin inainte faptul ca vom avea si in Romania un Black Friday, in 2012 deja incepand cu luna august stiam ca in 23 noiembrie (chiar daca se zicea si ca ar putea fi in 30 noiembrie) vom avea evenimentul numit ziua cu cele mai multe reduceri din an. Daca anul trecut in general am avut reduceri pentru produse electrocasnice si IT&C consider ca in acest an vom avea o gama mult mai diversificata, astfel ca ar fi momentul sa ne decidem cam ce categorii dorim sa cumparam..sau avem nevoie.

Cei de la Pro TV au niste statistici interesante despre ce inseamna Black Friday pentru piata din Statele Unite aici, de exemplu in medie fiecare american a cheltuit anul trecut doar in ziua cu reduceri aproape 400 dolari si au fost aproximativ 226 milioane de cumparatori!

Produse IT – Laptopuri, calculatoare, telefoane, gadgeturi si aparate foto de Black Friday

Personal pe aceasta categorie mizez foarte mult pe cei de la eMAG si pe Flanco. De ce? Practic pentru ca ei au introdus in Romania notiunea de Black Friday, ceilalti vanzatori adaptandu-se dupa trendul impus de catre ei. De asemenea, am auzit ca vom mai avea reduceri de la Altex (chiar daca au avut promotia cu 20% de curand), Evomag sau F64 pentru aparate foto.

Pe aceasta categorie de produse va fi interesat de vazut cum se vor bate retailerii cu distribuitorii pentru a oferi reduceri la cele mai cautate produse.

Cred ca vom avea reduceri foarte bune si pentru generatiile mai vechi de telefoane si tablete cum ar fi iPhone 4s (poate si iPhone 5), Samsung Galaxy S2 sau aparatele foto dslr – cel putin la unul dintre magazinele din lista de mai sus sigurat se vor gasi aceste produse.

Electrocasnice de Black Friday

In general magazinele online care vand produse de IT si sunt recunoscute pe piata au in oferta si produse electrocasnice. Aici as miza pe Flanco, Altex si eMAG pentru discounturi generoase; fie ca vorbim de frigidere, aragazuri sau masini de spalat rufe. Recomandarea noastra este sa consultati sectiunile de review-uri de pe ElectroReview inainte de a achizitiona la impuls pentru ca, nu-i asa, anumite produse sunt mai bune decat celelalte. Evident, in 23 noiembrie va trebui sa ne si grabim pentru ca stocurile se duc foarte repede.

Nu uita, intra pe 23 noiembrie pe ElectroReview pentru a te informa despre produsele reduse de Black Friday!

[sam_ad id=”47″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *