Masina de spalat cu uscator Electrolux EWW126410W

Vrei sa ai parte de rufe curate, perfect igienizate si uscate in acelasi timp, astfel incat sa le poti purta cat mai repede dupa descarcarea din masina de spalat? Iti sugerez sa investesti intr-o masina de spalat rufe 2 in 1 cu uscator si ai putea alege modelul Electrolux EWW126410W, care este diponibil in prezent la un pret  convenabil (verifica aici pret actualizat), avand in vedere caracteristicile sale si producatorul de la care provine.

Cu incarcare frontala, masina de spalat rufe cu uscator Electrolux EWW126410W are o capacitate de incarcare la spalare de 6 kg, o capacitate suficient de mare astfel incat sa poti spala deodata toate rufele familiei, dintr-o singura incarcatura. Speli astfel mai rar decat de obicei. La aceasta capacitate de incarcare buna se adauga o viteza de centrifugare buna, ce poate atinge pana la 1200 de rotatii/minut. Capacitatea maxima de incarcare la uscare este de 4 kg.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Datorita sistemului de uscare al acestei masini de spalat rufe, poti spala si usca o sarcina de dimensiuni normale intr-un singur ciclu. Astfel, orice introduci in tambur la inceputul spalarii va fi curat si uscat pana la finalul programului, fara a mai fi nevoie sa reintroduci in cuva pentru ajustarea sarcinii.

Din pacate, aceasta masina de spalat rufe nu a primit clasificari prea bune de eficienta; are o clasa de eficienta energetica tip C si o clasa de eficienta la spalare A. Consuma 1.02 kwh si 5.5 kwh, in caz de ciclu de spalare cu uscare. In ceea ce priveste consumul de apa, Electrolux EWW126410W se lauda cu protejarea mediului inconjurator, utilizand doar atata apa cat este necesar, cu un consum redus, prevenind scurgerile. Consumul mediu anual de apa al acestei masini de spalat este de 9200 de litri.

Are suficient de multe programe, menite sa iti satisfaca mai multe cerinte si sa iti sporeasca confortul prin utilizare: program de prespalare, program de clatire, drenare, stoarcere, program special pentru spalarea paturilor, program pentru tesaturi din bumbac, program pentru a face rufele usor de calcat, program de spalare tesaturi din lana, program pentru rufe sintetice, program pentru consum redus de energie electrica, pentru un plus de economie; program special pentru matase si perdele, program tip spalare manuala, program pentru rufe delicate.

De asemenea, aceasta masina de spalat are o optiune care permite programarea intarziata. Functia de start intarziat iti permite sa incarci masina atunci cand doresti si sa programezi timpul de pornire in functie de orarul si nevoile tale. In plus, Electrolux EWW126410W permite, datorita unui program special de Reglare durata, setarea masinii de spalat astfel incat sa opereze in functie de programul tau. Pur si simplu, doar programezi ciclul conform preferintelor tale: maresti astfel durata pentru rufele care sunt mai murdare sau o micsorezi pentru cele mai putin murdare. Ai, in acest sens, 8 pasi pe care ii poti selecta foarte usor pentru cele mai utilizate programe, datorita indicatiilor clare de pe afisaj.

Dupa pornirea ciclului de spalare, cu aceasta masina de spalat cu uscator, nu este nevoie sa revii pentru o reprogramare ulterioara. Poti s-o programezi chiar de la inceput pentru a curata si usca automat rufele murdare, cu rezultate care ofera mai mult timp liber pentru tine. Poti trece astfel direct de la „uscat si murdar” la „curat si uscat”.
Pe langa aceste functii si programe, Electrolux EWW126410W mai prezinta si un sistem de echilibrare a incarcaturii, un sistem de siguranta impotriva accesului copiilor, un sistem de protectie impotriva inundatiilor, cu oprire automata in cazul unei astfel de probleme.

Chiar daca 2 in 1, asigurand deodata atat spalare, cat si uscare, Electrolux EWW126410W este o masina de spalat rufe silentioasa, avand un nivel de zgomot la spalare de 54 dB si la centrifugare – de 74 dB.
Electrolux EWW126410W arata destul de clasic la aspect, fiind de culoare alba si, fiind 2 in 1, are dimensiuni obisnuite (nu este asadar Slim/ingusta): 85 cm in inaltime, 60 cm in latime si 58 cm in adancime. Dispune de un afisaj tip LCD, care ofera informatii precum etapa de spalare, timpul ramas din programul de spalare etc.

Pretul, programele multiple si sistemele de siguranta fac din aceasta masina de spalat rufe una care sa merite oricand investitia, avand in vedere ca te ajuta sa castigi si timp si, mai ales, dispune de uscator cu cateva optiuni de uscare interesante.

Masina de spalat cu uscator Electrolux EWW126410W

Un alt model de masina de spalat cu uscator, la fel de convenabila, cam la acelasi pret, este Candy GOW264D, cu aceeasi capacitate de spalare si uscare, dar cu o clasa de eficienta energetica mai buna (B), insa cu mai putine programe.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *