Masina de spalat cu uscator Hotpoint WDG862

Masina de spalat cu uscator Hotpoint WDG862 este alegerea ideala pentru cei care doresc sa aiba o masina de spalat si un uscator, dar nu detin spatiul necesar pentru acestea. Fiind echipata cu o varietate mare de functii si programe, aceasta te va ajuta sa efectuezi spalarea si uscarea cu un efort minim, intr-un mod eficient si rapid, dar in acelasi timp si silentios deoarece aceasta detine o functie speciala numita “Super Silent” care reduce zgomotele. Pretul acesteia este de 1999 Lei (verifica aici pretul actualizat), are o garantie de 2 ani care poate fi prelungita pana la 4 ani iar livrarea acesteia este gratuita.

Cu dimensiunile de 85cm in inaltime, 59.5cm in latime si 60.5cm in adancime, acest model compact are o capacitate de 8kg la spalare si 6 kg la uscare.

Viteza de centrifugare a acesteia este de 1200 de rotatii pe minut, ceea ce inseamna ca rufele vor fi stoarse foarte eficient, iar uscarea acestora va fi mai rapida, cu un consum de energie relativ redus, avand in vedere faptul ca aceasta masina are integrat si uscatorul. Astfel, ca si clasa de eficienta energetica la acest model avem categoria B, eficienta la spalare este demna de categoria A iar cea de centrifugare face parte din categoria B.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

In partea de sus a acestei masini de spalat, se gaseste panoul de control, care include un mic display LCD, pe care puteti vedea timpul ramas, cat si toate setarile facute. Alaturi de panoul de control avem un sertar special pentru detergent pudra/lichid cat si balsam pentru rufe. Usa cuvei este prevazuta cu un maner special, astfel incat deschiderea acestei se face cu o usurinta maxima.

Printre programele pe care aceasta masina le include, se gaseste un program rapid de 45 minute, un program special pentru bumbac, pentru lana, pentru sintetice cat si pentru lenjerie.

Masina de spalat cu uscator Hotpoint WDG862 este un model compact, care iti va oferi o performanta maxima si care te va ajuta sa economisesti atat bani cat si spatiu.

Descrierea oficiala a producatorului cat si manualul de utilizare se pot vizualiza in aceasta pagina.

[sam id=”2″ codes=”true”]

[post_ender]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *