Masina de spalat rufe Candy CS4 1372D3/2

Candy CS4 1372D3/2 este o mașină de spălat rufe nou intrată în oferta magazinelor online, cu o capacitate de încărcare de până la 7 kilograme și o viteză de centrifugare de 1300 rotații pe minute.

Modelul are un preț de lansare de aproximativ 1200 lei, dar mă aștept ca în timp prețul acestei mașini de spălat rufe Candy să se mai ieftinească. Vă recomand să urmăriți și să verificați aici stocul și prețul actualizat.

Este un model foarte eficient energetic, fiind încadrat în clasa de eficiență energetică A+++. Acest lucru înseamnă că modelul consumă mai puțină energie pentru a spăla.
Clasa de eficiență la spălare, adică consumul de apă pentru a curăța hainele, este încadrată în clasa A.

Capacitate mare de încărcare și totuși un model slim

Prin dimensiunile sale de 85 x 60 x 43.2 centimetri putem să spunem că este un model de mașină de spălat de tip slim, iar capacitatea destul de mare de încărcare o face perfectă familiilor mai mari dar care nu au atât de mult spațiu de depozitare.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Echipat cu funcție Smart Touch

Modelul acesta este echipat cu funcția Smart Touch, prin care practic poți sincroniza mașina de spălat rufe cu o aplicație de smartphone. Este necesar însă ca telefonul să fie și el echipat cu NFC.

După cum puteți vedea din video, aplicația practic adaugă un număr ceva mai mare de programe, personalizat în funcție de încărcătură și preferințe.

Așadar, cele 16 programe încărcate predefinit pe mașina de spălat sunt cam puține pe lângă ce poate în realitate acest model.

Viteză mare de centrifugare – până la 1300 rotații pe minut

Mașina de spălat rufe Candy CS4 1372D3/2 are o viteză de centrifugare de până la 1300 rotații per minut, ceea ce cu siguranță vă va scoate hainele aproape gata uscate.

Are un zgomot la centrifugare de 79 decibeli iar nivelul de zgomot la spălare este de 58 decibeli. Nu este neapărat cea mai silențioasă mașină de spălat rufe.

Pentru cei care caută un model de mașină de spălat rufe cu o capacitate mai mare și cu o viteză mai mare de centrifugare, modelul concurent Beko WMY81483LMB1 ar putea fi și el o opțiune ideală, dar sunt toate șansele ca acela să fie la un preț ceva mai consistent.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *