Mașină de spălat rufe cu uscător Beko HTV8733C0M – Capacitate spălare mare

Beko HTV8733C0M este o mașină de spălat modernă, de mare capacitate care pe lângă funcția standard de spălare și centrifugare mai are un super avantaj prin faptul că include și partea de uscare direct în ea. Astfel, în loc să cumperi două electrocasnice, economisești și ceva bani și mai ales spațiu.

Capacitatea de 8 kilograme de rufe care o poate spăla această mașină de spălat de la Beko o recomandă celor care au nevoie să spele dintr-o singură dată o cantitate mare de rufe. Este ideală astfel familiilor de 3 sau mai multe persoane, și mai ales atunci când ai un copil mic.

? verifică aici preț și disponibilitate stoc

Design special de culoare gri-închis

Ce face această mașină de spălat rufe nu este doar faptul că include și unitatea de uscător în ea ci și faptul că vine cu un design special.

Aceasta este de culoare gri închis, astfel că dacă aveți o casă cu un colorit mai special (sau vreți să o colorați mai special), această mașină de spălat Beko HTV8733C0M se va superîncadra în peisaj.
Producătorul a denumit această culoare ca fiind Gri Manhattan. Nu mă aștept să vedem această culoare prea repede ca fiind culoarea anului dată de cei de la Institutul Pantone, dar totuși este un colorit interesant.

Modelul acesta de mașină de spălat cu uscător este unul destul de nou, dar mă aștept să o găsim destul de repede la prețuri mai bune, în ofertele magazinelor online din România.

Deschiderea hubloului este mare, până la 165 grade.

Pe partea frontală este dispus displayul care afișează informații importante, cum ar fi timpul rămas până la completarea ciclului de spălare.
Tot acolo regăsești și butoanele de alegere programe, opțiuni suplimentare și desigur butonul de pornire programe.

Beko HTV8733C0M - Mașină de spălat cu uscător de rufe inclus
Beko HTV8733C0M – Mașină de spălat cu uscător de rufe inclus

? Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Capacitate mare de spălare rufe – 8 kilograme și viteză mare de centrifugare – 1400 rpm

Beko HTV8733C0M vine cu o capacitate mare de spălare, de 8 kilograme. Alegerea corectă a capacității de încărcare pentru o mașină de spălat rufe este foarte importantă pentru a economisi timp și energie electrică, așa cum am detaliat aici.
Astfel, acest model este deosebit de potrivit pentru familiile cu 3 sau mai multe persoane.

Mașinile de spălat de capacitate mare vin și cu o viteză mare de centrifugare, altfel acestea nu ar fi atât de eficiente.
Acest model are o viteză de centrifugare de până la 1.400 rotații pe minut.

Include funcția de uscare rufe – capacitate 5 kilograme

Această mașină de spălat rufe este un 2 în 1 pentru că are și funcția de uscare prin condensare. Astfel, hainele după terminarea ciclului de spălare pot fi și uscate, dacă vă doriți acest lucru.
Capacitatea de uscare în general este mai mică, și la acest model Beko HTV8733C0M este la fel, capacitatea de uscare fiind de 5 kilograme.

Dar este o capacitate ok pentru că probabil nu vrei să pui toate rufele la uscat din prima și pe unele le poți pune pe uscătorul clasic.

Are un impresionant număr de 16 programe de spălare, inclusiv un program super rapid de doar 14 minute – dar deja acela este prea rapid și nu știu cât de eficient e dacă hainele sunt chiar murdare, dar pentru o clătire poate fi ok.

Marele avantaj al acestei mașini de spălat Beko HTV8733C0M este că economisește spațiu, având încorporată și funcția de uscare.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *