Masina de Spalat Rufe Daewoo DWD-NT1014A, 7 kg, Clasa A+

Pentru familiile mari, o masina de spalat rufe cu capacitate mai mare este o necesitate. Daca mai dispune si de alte avantaje, e perfect. Si cum toti suntem tentati sa credem ca o astfel de masina de spalat ar costa mult, ei bine, se pare ca nu e chiar tot timpul astfel. Am gasit, asadar, o masina de spalat rufe de capacitate mare, dar la un pret convenabil (verifica aici pret actualizat): Daewoo DWD-NT1014A. Si chiar daca nu e de la un producator renumit in privinta masinilor de spalat, promite multe si eu zic sa-i oferim credit.

Masina de spalat cu capacitate mare: 7 kg si clasa eficienta A+

Masina de spalat cu incarcare frontala, Daewoo DWD-NT1014A are o capacitate de incarcare de pana la 7 kg, astfel incat poti spala deodata o cantitate mai mare de rufe – ideal in cazul familiilor mari, cu multi membri, cu copii. Viteza de centrifugare poate atinge pana la 1000 de rotatii/minut.

Daewoo DWD-NT1014A a primit o clasa de eficienta energetica A+ si o clasa de eficienta la spalare A, ceea ce se traduce printr-un consum mai redus de energie electrica si alte resurse. Astfel, consuma in program standard 1 kwh si 45 litri de apa, consumul mediu anual de apa fiind 9900 litri.

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-NT1014A, 7 kg,

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice complete aici

15 programe de spalare si functie Tub Clean; tip Slim (ingusta)

Aceasta masina de spalat rufe vine cu un numar de 15 programe obisnuite, pentru cat mai multe cerinte ale tesaturilor rufelor tale. Ofera posibilitatea de programare intarziata (de la 1 ora pana la 12 ore). Dispune si de o functie tub clean, cu autocuratare. Daewoo DWD-NT1014A este prevazuta si cu un motor universal, iar tamburul este realizat din otel inox, iar cuva din poliplex.

Avand in vedere ca are o capacitate atat de mare de incarcare, este, in schimb, de dimensiuni mici, ingusta, tip Slim, deci castigi si spatiu datorita ei. Masoara, asadar, 85 cm in inaltime, 59.5 cm in latime si 44.5 cm in adancime. Cantareste 54 kg. Are un nivel de zgomot la spalare de 59 dB si de 79 dB la centrifugare.

E de culoare alba, dar cu un aspect modern, cu elemente argintii/silver metalic la butoane si rama hubloului. Ofera un afisaj electronic cu ecran de tip LCD, de unde poti seta programele cu ajutorul butoanelor din jurul panoului si le poti urmari pe timpul derularii ciclului de spalare.

Concluzii si model similar de la acelasi brand

Pentru ce ofera si pentru finisajul sau modern, masina de spalat rufe Daewoo DWD-NT1014A, chiar daca nu e de la un producator renumit pentru masinile sale de spalat rufe, merita luata in calcul pentru achizitie. Daca masinile de spalat rufe Daewoo prezina deja interes pentru tine, poti arunca o privire si asupra modelului Daewoo DWD-MH10A1, asemanator, dar fara ecran si cu o capacitate de incarcare cu un kilogram mai putin (de 6 kg) – e numai buna si aceasta daca ai o familie mai mare. Costa si mult mai putin.

[sam_ad id=”16″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *