Masina de Spalat Rufe Electrolux EWP126300W

Masina de spalat rufe Electrolux EWP126300W a fost conceputa folosind tehnologii de economisire a energiei, pentru ca utilizatorii ei sa obtina rezultate mai bune si in acelasi timp sa ii ajute sa economiseasca mai multa energie. Performantele sale in ceea ce priveste consumul de energie, i-au adus o clasificare energetica de A+. Ea poate fi achizitionata la pretul aproximativ de 1350 Lei(verifica aici o pret actualizat). Are o garantie de doi ani, cu posibilitatea de prelungire daca o comanzi de la emag, si tot la ei transportul se face in mod gratuit.

Clasa de eficienta la spalare face parte din categoria A, consumul de apa in programul standard fiind acela de 49 de litri si cel de zgomot la 60 db, iar clasa de centrifugare face parte din categoria B cu o viteza de centrifugare de 1200 de rotatii pe minut, ceea ce inseamna ca hainele vor fi stoarse foarte bine, iar acestea se vor usca mult mai repede. Nivelul de zgomot la centrifugara este acela de 78 de db. Dimensiunile ei sunt de 60 cm latime, 50 cm pe adancime si o inaltime de 85 centimetri.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

EWP126300W este o masina de spalat cu incarcare frontala, iar capacitatea de incarcare a acesteia este de 6 kg, fiind ideala pentru familiile mici si medii.

Ocazional este mult mai convenient sa poti amana inceputul ciclului de spalare. De exemplu poti umple masina cu rufe dimineata inainte de a pleca la lucru si o poti programa sa fie gata pentru cand te intorci. Sau o poti programa astfel incat sa isi faca ciclul de spalare noaptea, astfel vei putea sa economisesti mai mult pe electricitate, deoarece pretul acesteia este mai mic pe timp de noapte. Tu poti sa alegi, deoarece aceasta masina are si o functie de programare intarziata.

Cand aveti nevoie sa spalati hainele mai rapid, EWP126300W are un buton special “Super Quick” care reduce durata de spala la jumatate. De asemenea, aceasta are si un program de spalare rapida care se numeste “MINI” si are o durata de 30 de minute.
Alte programe incluse sunt cele de prespalare, bumbac, spalare de lana, sintetice si jeansi. Are un sistem de siguranta impotriva copiilor si o functie pentru protectie impotriva inundatiilor.

Per total, este o masina de spalat buna si eficienta, daca vrei o masina de spalat similara, numai cu o clasa energetica mai mare si cu o capacitate de incarcare mai mare cu 1 kilogram, atunci iti recomand sa optezi pentru Electrolux EWP127300W.

[sam id=”3″ codes=”true”]

[post_ender]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *