Mașină de spălat rufe ieftină de capacitate mare – Star-Light WMV-712A++

Star-Light WMV-712A++ este o mașină de spălat rufe de capacitate mare care, pe hârtie, se bucură de numeroase calități și funcționalități, întorcmai ca mașinile de spălat rufe care provin de la firme mult mai renumite.

Mașină de spălat ideală pentru familii mari

Această mașină de spălat rufe este una de capacitate medie spre mare, așadar este potrivită mai ales familiilor de peste 2-3 persoane, acolo unde există nevoie de o mașină de spălat rufe de capacitate mare, capabilă să spele eficient cantități mai mari de rufe.

După cum poate știți, alegerea corectă a dimensiunii necesare pentru mașina de spălat rufe este foarte importantă pentru economii pe viitor.

Iar această mașină de spălat rufe de la Star-Light este încadrată foarte bine la eficiență energetică, A++. Asta pe lângă capacitatea ridicată.

Variantă de mașină de spălat destinată celor cu buget restrâns – preț mic

Prețul la care se vinde acest model de mașină de spălat rufe este de obicei deosebit de accesibil (verifică aici preț și stoc actualizat), iar dacă mai pui și o promoție, este una dintre modelele care trebuie luate în calcul dacă ai un buget ceva mai limitat și ești dispus să încerci produse vândute sub un brand nu atât de cunoscut, așa cum este această mașină de spălat rufe Star-Light.

Star-Light WMV-712A++
Star-Light WMV-712A++

? Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Programe și funcționalități interesante chiar dacă acest Star-Light nu se adresează segmentului premium

Mașina de spălat rufe Star-Light WMV-712A++ vine cu vreo 15 programe listate, inclusiv cu program rapid, program pentru haine din bumbac și toate celelalte programe obișnuite ale unei mașini de spălat moderne, inclusiv program pentru haine delicate, separat de programul pentru spălare manuală.

Un alt plus major este și programul sport, care este făcut special pentru haine ceva mai sportive. Programele se pot personaliza și la alegere, cu reglare temperatură, selectarea vitezei de temperatură.

Viteză ridicată de centrifugare – 1200 rpm

Viteza de centrifugare a mașinii de spălat este una ridicată – până la 1200 rotații pe minut, inclusiv. Acest lucru înseamnă că stoarcerea rufelor va fi una eficientă și nu va fi nevoie să le ții atât de mult la uscat.

Design interesant – dar nu este o mașină de spălat rufe slim

Designul acestei mașini de spălat rufe de capacitate mare Star-Light WMV-712A++ este unul interesant.

Are un display care te va ajuta în programarea mașinii de spălat și alegerea celor mai bune opțiuni de spălare.

Hubloul are dimensiuni interesante în raport cu întreaga mașină de spălat.

Altfel este destul de colțuros, nu este cea mai frumoasă mașină de spălat, dar ar trebui să fie foarte ok, mai ales în segmentul de preț în care concurează.

În loc de concluzie

Sigur că există mașini de spălat mai bune, mereu există o mașină de spălat mai bună, dar trebuie să ne uităm de multe ori și la prețul plătit. Ori această mașină de spălat la acel preț mic promite foarte multe funcționalități, o capacitate mare și desigur eficiență energetică.

Așadar, trebuie pus totul în balanță și ales cu capul, dar și un gram de noroc este necesar în alegere.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *