Mașină de spălat vase Arctic BI45E, încorporabilă, capacitate 10 seturi

Mașina de spălat vase este un accesoriu de nelipsit în orice bucătărie modernă. Arctic BI45E vine grație mărimii sale de tip slim (45 centimetri) în sprijinul celor care au spații ceva mai mici în bucătărie și nu au unde să încastreze o mașină de spălat vase de dimensiune mai mare.

Mașina de spălat vase încorporabilă Arctic BI45E are o capacitate de spălare de 10 seturi de vase, fiind una potrivită pentru familii de până la 2-3 persoane. Prețul este unul echilibrat având în vedere calitățile acestui produs verifică aici preț actualizat.

Coșul pentru vase este destul de clasic, cu părți pentru susținerea vaselor pe ambele etaje ale sertarelor. Unii ar fi apreciat un coș superior fără aceste susțineri, pentru a putea plasa mai cu ușurință oale, dar sunt avantaje și dezavantaje în ambele sisteme. De asemenea, este de menționat că sertarul superior este unul fix, nu se poate regla pe înălțime.
Vine cu coș special pentru tacâmuri, care se plasează în coșul mare. Acesta se poate scoate atunci când de exemplu nu ai suficiente tacâmuri pentru a spăla sau dorești să speli niște accesorii de dimensiune mai mare.

Programe standard pentru o mașină de spălat vase modernă

Panoul de comandă este plasat în partea superioară a frontului, unde veți regăsi și un cronometru care afișează durata programului de spălare

Această mașină de spălat vase încorporabilă de la Arctic vine cu 5 programe standard de spălare, programe regăsite pe majoritatea acestor electrocasnice din serie recentă. Astfel, această mașină de spălat vase are program ECO (economic), Intensiv (spălare la temperatură mai înaltă – 70 grame), program rapid (spălă vasele în 30 minute), program normal – zilnic și program Eficient 58′ prin care vasele sunt spălate la temperatură înaltă în numai 58 minute.

Tabelul de programe, consumul realizat și durata în minute a fiecărui ciclu de spălare

Alegerea programelor de spălare se realizează cu ajutorul butoanelor programabile dispuse în partea superioară a ușii. Tot acolo se alege și dacă încărcarea este doar pe jumătate sau varii alte funcții programabile. Operarea este deosebit de simplă, tot ce trebuie să faci este să apeși butoanele corespunzătoare programelor, fiind foarte intuitiv de exemplu dacă vrei să alegi un program rapid sau dacă încarci mașina de spălat vase doar pe jumătate.

Există și posibilitatea de a decala pornirea programelor, cu 3, 6 sau 9 ore. De avut în vedere că există mașini de spălat vase care permit decalarea din oră în oră a pornirii ciclului de spălare.

Conform noilor clase de eficiență energetice adoptate la nivelul Uniunii Europene, această mașină de spălat vase se încadrează în clasa E, echivalentul clasei vechi A++.

Nivelul de zgomot produs este 49 decibeli, Arctic BI45E fiind dotat cu motor Silent Inverter.

O funcție interesantă cu care este dotată această mașină de spălat vase este indicatorul LED luminos din partea inferioară, care semnalizează că aparatul este în funcțiune.
În rest, designul mașinii de spălat vase este destul de clasic, fiind un electrocasnic încorporabil mai importante fiind funcțiile, calitatea și modul în care sunt dispuse elementele interioare.

Manualul de utilizare și instrucțiuni se poate descărca de aici.

Mașină de spălat vase de dimensiuni slim

Așa cum scriam la început, acest model este o mașină de spălat vase slim, având o dimensiune pe lățime de 45 centimetri. Înălțimea este una standard, de aproximativ 81 centimetri, pentru a putea fi încastrată cu ușurință sub blatul de bucătărie iar adâncimea este de 55 centimetri.

 verifică aici preț și disponibilitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *