Masina de spalat vase partial incorporabila Real Life Electrolux ESI6610ROX, Clasa A++

Masina de spalat vase Real Life Electrolux ESI6610ROX, la un pret destul de mare (verifica aici pret actualizat) dar care poate oferi functionalitati foarte utile. Este un tip de masina de spalat vase partial incorporabila, adica partea din fata nu va fi acoperita de blatul mobilei.

Masina de spalat vase Electrolux ESI6610ROX are o capacitate de incarcare maxima foarte buna, de 12 seturi, putand spala deodata foarte multe vase. Un lucru foarte util daca ai o familie mai numeroasa. In plus, vine cu un numar de 6 programe, care sa iti simplifice spalatul vaselor, in functie de diferite cerinte si tipuri de vase: Eco 50, AutoFlex, Intensiv 70, QuickPlus 60°, Flexiwash, posibilitatea de programare intarziata (de la 1 la 24 ore intarziere). In plus, dispune si de 5 nivele de reglare a temperaturii, in functie de gradul de murdarie al vaselor.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Real Life Electrolux ESI6610ROX are o clasa de eficienta energetica A++, o clasa de eficienta la uscare si la spalare tot A, ceea ce implica un consum mai mic de resurse – apa si curent electric: 0.92 kW si 10 litri apa/ciclu de spalare; 258 kW si 2860 litri de apa – consum anual. In plus, este si mai economa si pentru faptul ca economiseste inca o data, avand optiune cu incarcare la jumatate, adica nu trebuie sa astepti sa se adune vase suficiente ca sa incarci la maxim, ci poti incarca chiar si la jumatate (in jur de 6 seturi), masina ajustandu-si consumul in functie de aceasta cantitate (consuma doar atat cat are nevoie ca sa spele perfect vasele din cuva, chiar daca sunt mai putine decat de obicei).

Pe langa cosurile speciale pentru cele 12 seturi, prezinta si un cos pentru tacamuri, ceea ce inseamna ca are o compartimentare foarte buna si poate spala aproape orice accesoriu de masa si component al aparatelor de bucatarie, dintre cele care sunt lavabile. Oricum, fiind partial incorporabila, castigi si spatiu in bucatarie, fiind putin mai mica la exterior (fata de alte masini de spalt vase independente), desi spatioasa si bine compartimentata in interior. Masoara 81.8 cm in inaltime, 59.6 cm in latime si 57.5 cm in adancime. Conteaza dimensiunile (mai ales latimea), avand in vedere ca este un tip de aparat partial incorporabil. Nu este nici foarte galagioasa, avand un nivel de zgomot de doar 44 dB(A).

Panoul de control se afla in partea superioara a usii, cu butoane simple, pentru pornire/pauza, programele principale si restul optiunilor si ajustarilor de program. Prezinta si display cu LED, cu ecran destul de mare, care afiseaza timpul de spalare ramas si restul setarilor fixate. Prezinta si un indicator pentru sare.

Varianta Real Life Electrolux ESI6610ROX vine in culoarea inoxului, dar o poti gasi disponibila si pe alb. Are un design simplu, dar foarte modern.

Masina de spalat vase partial incorporabila Real Life Electrolux ESI6610ROX

Un model asemanator ca specificatii si ce promite, chiar mult mai bun, ar fi masina de spalat vase Whirlpool ADG 8493 PC, cu o clasa de eficenta energetica A++, cam acelasi tip de consum, dar capacitate chiar mai mare (13 seturi maxim) si un numar impresionant de 10 programe. Este tot partial incorporabila si are cam aceleasi dimensiuni. Este putin mai ieftina decat aceasta, dar ca raport calitate-pret o intrece cu mult pe cea descrisa mai sus, de la Electrolux. Dispune insa de un display mult mai mic, dar castiga prin multe altele.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *