Masina de spalat Whirlpool AWO/D7010 de mare capacitate

Masina de spalat AWO/D7010 de la Whirlpool face parte din gama al 6-lea simt, tehnologie care monitorizeaza automat spalarea si ajusteaza paramaterii programului de spalare pentru obtinerea unor rezultate mai bune cu un consum minim de energie. Aceasta are o garantie de 2 ani, cu posibilitatea de a fi prelungita, transportul este gratuit iar acum(martie 2012) poate fi cumparata de la emag cu o reducere destul de mare, oferta fiind cu -17%, pretul acesteia ajungand la o valoare de aproximativ 1480 lei(verifica aici pret actualizat).

AWO/D7010 este o masina cu un tip de incarcare frontala, are un design modern si este de culoarea alba, cu dimensiunile de 85 cm in inaltime, 59.5 in lungime iar 56.5cm in adancime. Are 1000 de rotatii pe minut, iar clasa de eficienta energetica a acesteia este de A+, cu un consum energetic la spalare de de 1.19 Kwh, ceea ce inseamna ca are consum de energie redus. Clasa de eficienta de spalare este A, aceasta consumand aproximativ 54 de litri intr-un program standard. Clasa de cetrifugare face parte din categoria C, nivelul zgomotului la centrifugare fiind de 77db. Ea mai este prevazuta cu un sertar care are 3 compartimente si cu un display care ofera informatii referitoare la etapele de spalare si timpul de spalare ramas.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Aceasta masina de spalat are un numar de 14 programe, printre care se gasesc: un program de spalare rapida de 30minute, un program de prespalare, program special pentru lana si un sistem special de spalare lana prin balansare, program usor de calcat, program consum redus de energie, program centrifugare intensiva sau delicata, program de clatire intensiva si program de spalare manuala.

Masina de spalat Whirlpool AWO/D7010 are un sistem special de distributie uniforma a incarcaturii in interiorul cuvei, eliminand vibratiile si zgomotul creat de neasezarea uniforma a rufelor si oferind stabilitate in timpul centrifugarii.

Tehnologia Al 6-lea simt asigura o curatare eficienta a rufelor si intretinerea tuturor tipurilor de tesaturi in timp ce economiseste timp, apa si energie de pana la 30%. Ai posibilitatea de a decide tipul de tesaturi si cantitatea hainelor pe care le introduci in masina, aceasta sugerandu-ti ciclul optim de spalare.
Whirlpool AWO/D7010 este o masina de spalat buna, eficienta si cu un consum de energie redus iar raportul pret/calitate este de asemenea unul destul de bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *