Masina de Tocat Carne Zelmer MM1200.83, Multifunctionala, Accesoriu Carnati, Suc Rosii, Biscuiti, Radere, Feliere, Macinat Nuca

Imaginează-ți o mașină de tocat carne care îți poate tăia, în mai multe forme, chiar și legumele pentru aperitive sau salate, sau chiar ciorbe și alte mâncăruri. Ca un robot de bucătărie. Și totuși, să fie, înainte de toate, o mașină de tocat carne puternică, să poți pregăti datorită ei toate acele delicatese pe bază de carne tocată: musaca, sarmale, chiftele, lasagna, paste bolognese etc. Eu am găsit un astfel de model de mașină de tocat carne: Zelmer MM1200.83, la un preț bun (verifică aici preț actualizat), mai mic decât chiar al unui robot de bucătărie mai zdravăn.

Mașină de tocat carne cu accesorii și funcții pentru diverse preparate: accesoriu cârnați, accesoriu roșii, biscuiți, măcinat nuci, radere și feliere

Zelmer MM1200.83 este o mașină de tocat puternică (nici nu putea fi altfel având în vedere câte face), cu o putere de 1900 W si o putere nominală de 650 W. În plus, este și voluminoasă, având o capacitate de tocat deodată până la 2.3 kg/minut. Așadar, faci rapid orice fel de mâncare, cu un aparat atât de puternic.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice complete aici

Ce e la fel de important ca puterea de care dă dovadă această mașină de tocat este posibilitatea de a prelucra aproape orice tip de aliment cu ajutorul său. Cu Zelmer MM1200.83 poți prepara și cârnați, poți sfărâma biscuiți, poți prepara suc de roșii; poți rade, în diferite dimensiuni, și poți felia legume . Toate acestea pentru că această mașină de tocat carne are un accesoriu pentru cârnați, un accesoriu special pentru biscuiți și un accesoriu special pentru stors roșii. Pe lângă acestea, vine și cu 3 site speciale pentru a rade și măcina în 3 feluri: mai mărunt, mai mediu, mai mare.

Poți măcina cu sita pentru radere fină inclusiv nucă pentru prăjituri. Cu răzătoarea medie poți rade parmezan și alte brânzeturi, iar cu cea mare poți rade orice fel de legume și fructe, chiar și pentru gemuri, umpluturi la diverse preparate și prăjituri sau pentru mâncarea bebelușilor tăi. Sita pentru feliere este excelentă pentru a felia legume precum castraveții, dovleceii, morcovii, dar și… salamul.

Acestea sunt foarte atent lucrate și rezistente, fiind integral realizate din inox/otel inoxidabil, metal de calitate superioară, rezistent, durabil. Și cuțitele de tăiere sunt din inox. Poți spune, așadar, că face chiar mai multe lucruri decât un robot de bucătărie profesional.

Masina de tocat carne Zelmer MM1200.83 multifuncțională diverse accesorii

Design ergonomic (ocupă puțin spațiu) și accesorii utile

Pe lângă toate acestea, vine cu o tavă micuță de alimentare, din plastic, însoțită de un accesoriu de împingere, deosebit de utile pentru când ai de preparat cantități mai mari. Dacă se blochează, nu te panica; tot ea te ajută în acest sens, fără să ai prea mari bătăi de cap pentru deblocare. Dispune în acest sens de o protecție în caz de blocare a motorului. Acest aparat e conceput cu o cameră de tocare metalică, rezistentă mai ales sub presiune.

Concepută cu un design ergonomic, astfel încât să încapă oriunde dorești să îl plasezi în bucătăria ta, mașina de tocat carne Zelmer MM1200.83 nu se remarcă la exterior printr-un design special, deosebit. E albă, simplă, micuță, dar face minuni. Cântărește 3 kg, deci nu e nici foarte grea și nici greu de manevrat.

 

Concluzii

Având în vedere câte poți face cu mașina de tocat Zelmer MM1200.83, de la a toca simplu carnea pentru diverse mâncăruri până la a rade biscuiți și a măcina nuci pentru prăjituri, a prepara cârnați și a stoarce roșii, a face salate și rade și felia legume și fructe pentru o multitudine de salate și alte rețete, acest aparat merită din plin prețul – ba chiar e foarte ieftin, în raport cu alte aparate cu eticheta de „robot de bucătărie” multifuncțional, care nu pot realiza atâtea lucruri.

Prezentarea de pe site-ul producatorului al acestui produs se regaseste aici, tot pe acolo ar trebui sa gasesti si manualele de utilizare.

Model similar, mai bun, la fel de multifuncțional

O mașină de tocat similară, cu atît de multe accesorii și funcții precum cea de mai sus, oferindu-ți chiar și posibilitatea de a toca carne pentru kebbe, ar mai fi Moulinex HV8 ME645B3E, puțin mai scumpă, dar la fel de utilă, ba chiar cu câteva avantaje în plus: capacitate de tocare mai mare (de 2.9 kg/minut), mai puternică și cu accesoriu special pentru kebbe și tăiat cubulețe legumele și fructele.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *