Masina de tocat Heinner MG1500TA-BG cu capacitate 1.2 kg carne tocată pe minut

Mașina de tocat este un produs care nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie datorită faptului că achiziționarea cărnii de tocat din comerț nu este neapărat mereu indicată, mai ales atunci când aceasta nu este proaspăt tocată.

Dacă alegi să cumperi carnea și să o toci cu ajutorul unei astfel de mașini vei ști ce a trecut prin mâinile tale, implicit ce mănânci.

Când vine vorba despre electrocasnicele dedicate bucătăriei Heinner este un brand care a reușit să se remarce. Heinner a scos mereu pe piață produse plăcute din punct de vedere estetic, eficiente și inedite.

În momentul în care vine vorba de tocat Heinner reușește să se remarce de fiecare dată prin eficiență maximă dar și printr-un preț excelent. Scoate pe piață mașini de tocat ce pot toca fără probleme carnea, roșiile sau alte ingrediente transformându-se într-un ajutor de nădejde pentru orice gospodină.

Heinner MG1500TA-BG este o mașină de tocat ce vine cu un plus de culoare în orice bucătărie. Vine cu o formă inedită spre deosebire de mașinile de tocat clasice, un melanj perfect de culoare argintie cu verde. Grație unor dimensiuni reduse se poate depozita oriunde cu ușurință.

Și, așa cum sunt mai toate produsele de la Heinner, și mașina aceasta de tocat carne vine cu un preț excelent – verifică preț actualizat aici

Motor puternic, de 1600 W

În ciuda faptului că este mică, mașina de tocat Heinner MG1500TA-BG poate să facă foarte multe, să ne ușureze considerabil treaba în bucătărie. Vorbim despre o mașină de tocat puternică cu un motor de 1600W.

Este dotată cu un sistem termostat care întrerupe automat  alimentarea cu energie electrică atunci când aparatul se încălzește prea tare.

Poate toca fără probleme atât roșiile cât și carnea și dispune de accesorii speciale pentru fiecare operațiune în parte.

În ceea ce privește accesoriile această mașină de tocat vine la pachet cu numeroase accesorii, inclusiv cu 3 site de metal cu mărimi cuprinse între 3,5 -7 mm.

Mașină de tocat dotată cu funcția revers pentru ușurință în utilizare

Mașina de tocat este prevăzută cu funcția de revers. Cu alte cuvinte, când mașina de tocat se blochează dintr-un motiv sau altul, mașina oferă posiblitatea de a le trimite înapoi și de eliberare a culoarului pentru continuarea procesului de tocare.

Capacitate de tocare de 1.2 kg/minut

Chiar dacă Heinner MG1500TA-BG nu are o capacitate foarte mare, este mai mult decât suficientă pentru a răspunde cerințelor unei familii medii. Poate toca până la 1,2 kilograme de carne/minut. Cu alte cuvinte, în doar câteva minute vei beneficia de carnea necesară pentru prepararea cârnaților sau umpluturilor delicioase.

Operatiunile care pot fi realizate cu ajutorul acestei mașini de tocat sunt urmatoarele: tocarea cărnii, mărunțirea produselor alimentelor și prepararea cârnaților.

Prețul cerut de producator pentru această mașină de tocat este unul mai mult decât avantajos, cu atât mai mult cu cât utilizatorul primește și un accesoriu pentru roșii, ideal pentru prepararea pastei de tomate sau pentru ardei.

Materialele folosite în fabricarea sa (discurile metalice, tava din metal) o recomandă a fi un eletrocasnic durabil, de care ne putem folosi ani buni de acum încolo. Garanția oferită Heinner pentru această mașină de tocat este de 3 ani.

În concluzie, dacă nu deții o mașină de tocat în casă, Heinner MG1500TA poate fi un model interesant care vine cu numeroase accesorii bune pe care o să le folosești cu siguranță, mai devreme sau mai târziu.

Manualul de utilizare pentru acest model, dar și pentru modelele similare  MG1500TA-GR și MG1500TA-BL se găsește aici

 

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *