Masina de Tuns Iarba Black&Decker GR3800

GR3800 de la Black&Decker este o masina de taiat iarba electrica destul de simpla, cu motor pe inductie, insa este ceva ce va fi pe masura majoritatii gradinilor de la casutele obisnuite din jurul oraselor sau din orase datorita unui spatiu nu extrem de mare. Aparatul costa in mod uzual aproximativ 800 lei insa in acest moment este pe la vreo 699 lei (verifica aici pret actualizat), reprezentand o varianta ideala pentru majoritatea dintre noi.

Diametrul de taiere al ierbii este 38 centimetri, destul de mare pentru o masina de tuns iarba in acest pret, rezervorul este detasabil, textil, si are o capacitate de 45 litri iar inaltimea de taiere variaza de la 28 la 68 milimetri, printr-un mecanism extrem de banal insa eficient. Dimensiunile intermediare de taiere sunt la 28, 38, 48, 58 sau 68 milimetri iar viteza de taiere este destul de mare, de 2900 rotatii per minut.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Black&Decker GR3800 este dotat cu cu o frana de siguranta pentru cutit, comutator pentru pornire / oprire si sistem electric cu alimentare de la priza, asadar va recomand si o rola prelungitoare sau un cordon de cel putin 10 metri, care va fi de folos si in alte activitati.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *