Masina de spalat rufe Beko WMB61241BL Smart Blue Line LED

Daca speli des rufe si ai si o familie mai maricica, masina de spalat rufe devine un ajutor de nadejde. De aceea, trebuie sa aiba si cat mai multe functii si programe si specificatii cat mai bune, pentru o eficienta cat mai sporita. Dar, de regula, toate acestea costa. Insa un model precum Beko WMB61241BL se poate lauda ca indeplineste toate aceste criterii, mai ales pe cel de pret, care este unul foarte convenabil (verifica aici pret actualizat).

Cu incarcare frontala si o capacitate maxima de 6 kg, masina de spalat rufe Beko WMB61241BL poate indeplini cu succes rolul unei masini de spalat rufe de familie, chiar si mai numeroasa, mai ales datorita programelor variate si optiunilor si tehnologiilor avansate de care dispune. In plus, are si o viteza de centrifugare foarte buna, care poate atinge chiar si 1200 de rotatii pe minut.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Pentru rezultate cat mai performante insa, un rol deosebit de important il au tipurile de clasificari primite; clasa de eficienta energetica fiind A+, de eficienta la spalare A si la centrifugare B, masina de spalat rufe Beko WMB61241BL asigura, prin urmare, rezultate excelente, fiind eficienta si, in acelasi timp, asigurand un consum foarte redus de resurse precum apa si curentul electric.

De asemenea, in atingerea rezultatelor optime, o importanta deosebita o au si programele de spalare, destul de multe si de variate, in numar de 16, astfel incat sa se pliezepe nevoile oricarui membru al familiei: program de prespalare, program de extra-clatire, program pentru tesaturi sintetice, program pentru rufe din bumbac, program pentru consum redus de energie (pentru un plus de economie), program de spalare manuala (pentru rufele cu eticheta „numai spalare manuala„/„handwash only”), program Mix, pentru amestec de tesaturi diferite, program special pentru Camasi, program Dark Care – pentru rufe inchise la culoare; program Daily Express (pentru spalare zilnica), program Xpress Super Short (program foarte rapid), program Xpress Super Short (program ultrarapid).

Pe langa aceste programe de baza, mai prezinta si alte functii si optiuni interesante precum: sistem de reglare a consumului in functie de cantitatea de rufe introdusa in cuva (chiar daca este incarcata numai la jumatate), sistem electronic de control al balansului, tehnologia Smart Blue – lumina albastra in interiorul cuvei pe baza de LED (avand rol antibacterian si oferind posibilitatea vizualizarii din exterior in interiorul cuvei), sistem de siguranta impotriva copiilor, sistem de protectie impotriva inundatiilor, cu oprirea automata a apei in cazul unei astfel de probleme, posibilitatea de programare intarziata.

Beko WMB61241BL este o masina clasica, ca forma si dimensiuni, alba, masurand 84 cm in inaltime, 60 cm in latime si 50 cm in adancime; hubloul are o deschidere de 155 grade. Compartimentul pentru detergenti dispune si de un dispozitiv special pentru detergent lichid, pentru utilizarea in functie de preferinte.

Masina de spalat rufe Beko WMB61241BL prezinta insa, in ciuda aspectului standard, un display cu ecran mare tip LCD, care afiseaza informatii despre programul de spalare setat precum timpul ramas, viteza de centrifugare selectata, etapa de spalare in care se afla programul de spalare respectiv etc. Panoul de control contine un buton rotativ de selectare a programului dorit si un alt buton selector al vitezei de centrifugare.

Masina de spalat rufe Beko WMB61241BL Smart Blue Line

O masina de spalat rufe de familie, datorita capacitatii de incarcare, mai mare decat standardul, vitezei de centrifugare pe masura, numarului mare de programe, destul de variate, consumului redus datorita clasarii de eficienta foarte buna, Beko WMB61241BL isi merita banii, fiind, de fapt foarte convenabila. Un model identic, de la acelasi producator, este Beko WMB61041BL, la acelasi pret. Singura diferenta dintre acestea si care poate constitui un criteriu de selectie, este viteza de centrifugare, la modelul similar celui prezentat mai sus aceasta fiind mai mica (de 1000 de rotatii pe minut). Insa acest lucru nu trebuie sa constituie neaparat un dezavantaj, pentru ca utilizarea unei viteze de centrifugare la o valoare prea mare poate dauna tesaturilor rufelor tale si, in timp, acestea se pot deteriora. Mai multe detalii poti citi in articolul despre cum sa iti alegi masina de spalat rufe potrivita.

[sam id=”3″ codes=”true”]

3 comentarii la „Masina de spalat rufe Beko WMB61241BL Smart Blue Line LED

 • 4 martie 2013 la 12:53
  Permalink

  Eu am masina Eco Bubble de la Samsung si pot sa spal si cu apa rece..adica nu am nici o problema in acets sens, rufele sunt spalate la fel de bine ca si cu apa calda. Iar la factura de curent…se simte..:-)

  Răspunde
 • 25 martie 2013 la 13:37
  Permalink

  Are doar program de spalare de 15 minute? Adica, sotul meu lucreaza la un atelier auto si nu cred ca ar iesi petele de pe salopetele lui la o spalare de doar 15 minute

  Răspunde
  • 25 martie 2013 la 20:33
   Permalink

   Nu, are SI program de spalare rapida 🙂 Pentru rufele murdare se folosesc programele obisnuite de spalare, care dureaza intre 1 si 2 ore jumatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *