Masina universala de tocat carne, rosii si facut carnati Nauman NM120

Nauman NM120 este o masina de tocat carne care se poate adapta perfect si pentru a toca rosii sau pentru a face carnati gratie accesoriilor speciale incluse.

Si cum in acest moment toata lumea se pregateste sa faca bulion, pretul este unul special – se vinde la un pret de aproximativ (verifica aici pret actualizat) – fata de cei 292 lei la care se vindea in mod obisnuit.

Nauman NM 120 are un design foarte placut si este ergonomic, fiind prevazut din constructie si cu un maner pentru a fi transportat usor.

Se găsește în oferta magazinelor de mulți ani, dar fiind un produs bun, s-a vândut ca pâinea caldă.

Număr mare de accesorii pentru tocat carne dar și pentru cârnați sau pentru suc de roșii

Accesoriile sunt metalice iar cutitul de taiere este din otel inoxidabil (inox), ceea ce ii ofera o calitate foarte buna, fiind un electrocasnic cu o fiabilitate ridicata – de vazut este totusi rezistenta pe termen lung a componentelor electrice.

Capatele de tocat au 3 site de tăiere, în funcție de consistența pe care o dorești, de 5 mm (fin), 7 mm (mediu) sau trunchi – grosier.
Inclusiv carnea este destul de bine tocată pe sita mică.

Este ideală mai ales pentru făcut bulion / tocat roșii.

Vine și cu niște accesorii din plastic pentru cârnați, chiftele sau chiar și pentru kebap. Accesoriile pentru cârnați poate nu sunt cei mai buni pentru făcut mulți cârnați, dar pentru 1-2 cârnați probabil că merge.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Capacitate bună de tocare

In ceea ce priveste caracteristicile mai detaliate ale acestui aparat de tocat carne si rosii, NM1220 are o capacitate de tocare de 1.5 kilograme pe minut, insa depinde in principiu si de densitatea si ingredientul adaugat la tocare.

Cu toate acestea, aparatul are o putere buna, de 1500W, ceea ce este drept ca duce si la un consum de energie electrica destul de mare, in general un pic sub nivelul unui aspirator.

Aparatul are o singura viteza, are buton pentru mersul inapoi in caz ca se blocheaza, aparatul se fixeaza bine pe suprafete datorita greutatii de 4.5 kilograme si a prezentei ventuzelor de fixare si are un cablu de alimentare in lungime de 1 metru.

Una peste alta, avand in vedere oferta mentionata sus, consider ca aparatul poate fi o investitie utila si necesara pentru toti cei care isi fac singuri alimentele pentru iarna, cum ar fi ketchup, bulion sau carne tocata si carnati.

Este poate ușor zgomotoasă, dar este un aparat de tocat foarte ieftin care altfel își face treaba bine, chiar dacă nu vine de la o firmă de prea mare renume.

[sam_ad id=”15″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *