Mixer cu bol Moulinex PowerMix HM617, cu Blender, Bol Inclinat, Accesorii Framantare si Amestecare si Mini Chopper Tocator

Un mixer bun trebuie sa aiba cel putin 3 functii de baza ca sa isi merite cu adevarat banii: amestecare, framantare, pasare (cu accesoriu tip blender). Dar in prezent chiar si mixerele se depasesc intre ele si au ajuns sa aiba multiple sisteme si optiuni utile, chiar si accesorii deosebite, care sa te ajute cam in orice etapa a realizarii unei retete, chiar si a uneia mai pretentioase. Un astfel de mixer extrem de util este Moulinex PowerMix HM617, care ai putea spune, dupa pretul sau destul de mare (verifica aici pret actualizat), ca se apropie foarte mult de un robot de bucatarie mai simplu.

Pentru un simplu mixer, Moulinex PowerMix HM617 este destul de puternic, cu un motor cu o putere maxima de 500 W. In plus, prezinta 5 trepte de reglare a vitezei si un buton Turbo/Pulse, care il fac si mai eficient. Este un tip de mixer clasic, cu bol si suport cu ax detasabil. Bolul este inclinat (tip Inclined Bowl), cu o capacitate de 3.3 litri, fapt care asigura rezultate mult mai bune: centreaza ingrendientele din bol si amesteca chiar si cantitatile mai mici.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Mixerul Moulinex PowerMix HM617 vine cu 4 accesorii utile pentru a realiza 4 lucruri diferite, foarte rapid, astfel incat sa ai parte de o mancare pregatita ca la carte: blender pasator, pentru pasat fructe si legume spre realizarea de creme si sosuri, milkshake-uri si smoothie-uri, accesorii/palete pentru framantare diferite aluaturi, palete de amestecare si bol tocator cu cutite tip chopper. Mini Chopperul prezinta un bol gradat, de 500 ml si are un capac dublu-functional: unul pentru conectare la aparat si un altul pentru pastrarea ulterioara a alimentelor tocate inchise etans.
Cutitele blenderului si ale chopperului sunt realizate din inox/otel inoxidabil, metal de calitate superioara care se intretine usor, fiind rezistent, igienic si durabil. Restul accesoriilor permit chiar si spalarea in masina de spalat vase.

Mixer Moulinex PowerMix HM617

Aparatul este destul de clasic, fiind alb, cu accente de gri. Este usor de folosit, butoanele fiind situate imediat langa maner, pentru a schimba cu usurinta viteza chiar in timp ce il folosesti. Acest mixer inoveaza insa prin faptul ca are un bol inclinat, foarte util in omogenizarea cat mai optima a limentelor si prin prezenta mini-chopperului, cu care poti chiar sparge si gheata si toca diverse legume precum ceapa. Acesta din urma il face, alaturi de toate celelalate accesorii „de baza” un mixer multifunctional, care se apropie astfel, nu numai prin pret, de un robot de bucatarie standard. Moulinex PowerMix HM617 depaseste astfel criteriile principale in alegerea unui mixer eficient despre care scriam in articolul despre cum sa iti alegi mixerul potrivit.

Daca nu ai insa nevoie de atatea functii din partea unui mixer, iti recomand un model similar, de la acelasi producator: Moulinex Prepline HM4131. Acesta este cu aproximativ 100 de lei mai ieftin, prezinta acelasi tip de suport, insa nu are decat accesoriile principale: blender pasator, accesoriu framantare si palete de amestecare, cu un bol obisnuit. Ii lipseste chopperul si nu are bolul inclinat. Totusi, este deosebit de util si acesta, pentru ca indeplineste criteriile de baza pentru alegerea unui mixer perfect pentru cine obisnuieste sa gateasca des. Oricare dintre cele doua modele insa se apropie foarte mult de un robot de bucatarie obisnuit, prin multitudinea de lucruri pe care le poti realiza cu ajutorul sau. De aceea, recomand cu incredere ambele modele, singura diferenta dintre ele fiind accesoriile despre care tocmai am discutat mai sus.

 

[sam_ad id=”46″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *