Mixer de mana Moulinex Prepline HM4131, Pasator, Accesoriu Framantare si Amestecare

Mai demult, incercam sa insir criteriile principale de alegere a unui mixer potrivit, care sa aiba accesoriile de baza si cele mai folosite intr-o bucatarie. Un mixer clasic, de mana, cu aceste accesorii obligatorii, este Moulinex Prepline HM4131, la un pret destul de bun (verifica pret actualizat).

Chiar daca este un mixer clasic, obisnuit, la un asemenea pret, pot sa te asigur ca Moulinex Prepline HM4131 vine cu o serie de accesorii utile, fiind capabil sa te ajute sa prepari o gama variata de ingrendiente, mai multe chiar decat cu mixere mai moderne sau chiar decat cu un robot de bucatarie.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Avand o putere de 450 W si 5 trepte de reglare a vitezei, plus un buton pentru Turbo / Pulse, cu mixerul de mana Moulinex Prepline HM4131 poti sa pasezi si sa maruntesti legume si fructe, pentru ca are accesoriul in forma de lalea, cu cutite, de tip blender, poti sa framanti aluat si poti sa amesteci cu paletele speciale pentru frisca, creme, maioneza si alte sosuri. Asadar, chhiar daca nu are blender, te asigur ca, ajutandu-te de accesoriul in forma de lalea, poti realiza chiar si preparate pe care le realizezi cu ajutorul unui blender obisnuit.

Nu prezinta posibilitatea de zdrobire a ghetii, insa vine cu un bol mare cu o capacitate de 2,5 litri, in care poti prepara chiar si cantitati mai mari. Are un ax detasabil, se rabateaza intr-o parte pentru a putea scoate castronul sau a-l pune la loc. Imi place ca sub butonul simplu de tip push / pull prezinta niste imagini cu sugestii de folosire ale accesoriilor sale.

De culoare alb, arata ca un mixer de mana standard, aparatul in sine fiind destul de micut si ergonomic. Vine alaturi de un suport pe care sa il sprijini chiar si in timpul folosirii. De asemenea, il poti lasa astfel in locul pe care i l-ai gasit in bucataria ta, daca il folosesti destul de des. La acest pret, avand exact accesoriile de care ai nevoie de la un mixer obisnuit, mixerul Moulinex Prepline HM4131 este aparatul ideal daca esti in cautare de un astfel de obiect electrocasnic.

[sam_ad id=”15″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *