Mixer Philips HR1574/50

Mixerul HR1574/50 de la Philips, care face parte din colectia Viva, are o serie de accesorii versatile, care te vor ajuta sa prepari o varietate larga de ingrediente, acesta facand o munca usoara chiar si din preparatul aluaturilor. Cu functia special Fleximix, vei putea ajunge in toate colturile castronului si cu siguranta vei obtine un rezultat excelent, fara renumitele cocoloase ­čśÇ Pretul acestuia este de 264 Lei(verifica aici pret actualizat), are o garantie de 2 ani care poate fi extinsa, iar livrarea se face gratuit.

Acest mixer are o putere de 350 de watts, 5 viteze si o functie de tip turbo, oferindu-ti mai mult control si o eficienta rapida.
Ceea ce face ca HR1574/50 sa fie mai special, este faptul ca poate fi transformat intr-un mixer de mana, care te va ajuta sa manuiesti o variatie mai mare de ingrediente.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Accesoriile incluse acestui aparat sunt urmatoarele: 2 batatoare, 2 carlige pentru aluat, 1 accesoriu blender vertical si 1 pahar gradat. Toate acestea sunt construite dintr-un materia de calitate, si anume otel inoxidabil.

Depozitarea acestui produs se poate face intr-un mod foarte convenabil, deoarece cablul are un un suport special pentru stocare, iar toate accesoriile pot fi introduse in paharul gradat, peste care se pune capacul.

Cu ajutorul mixerului HR1574/50 vei putea prepara o gama larga de delicatese, intr-un timp rapid si cu o putere excelenta, cu un rezultat superior.

Manualul de utilizare in limba romana poate fi descarcat de aici, sunt mai multe limbi, trebuie sa dai in jos pana ajungi la instructiunile in romana, este undeva pe pagina 83.

 

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *