Mixer vertical Philips HR1607/00 cu Accesoriu Tocator / mini Chopper

Pentru gospodinele practice, un mixer cu functii de baza este ceea ce le trebuie pentru prepararea principalelor feluri de mancare. Ca sa il manuiesti cu incredere si sa ii gasesti si spatiu oriunde in bucataria ta, pentru inceput si daca nu obisnuiesti sa gatesti retete prea complexe, iti recomand un mixer vertical, cum ar fi Philips HR1607/00, cu diverse accesorii utile, la un pret destul de convenabil (verifica aici pret actualizat).

Pentru ca are un motor cu o putere de maxim 550 W, il consider un mixer destul de puternic, mai ales ca in general o astfel de valoare o ating blenderele, care sunt mai puternice. Dar asta si pentru ca, de fapt, Philips HR1607/00 are si accesoriul in forma de „lalea” (despre care iti spuneam in articolul despre cum sa iti alegi mixerul potrivit), care functioneaza ca un mini blender. Acesta toaca, paseaza, prepara piureuri, sosuri, creme, diverse bauturi precum milk-shake-uri, smoothie-uri, cocktailuri etc. Si ca un pont: in general, toate mixerele verticale au un astfel de accesoriu, ceea ce reprezinta inca un avantaj al acestor tipuri de mixere.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Philips HR1607/00 vine si cu accesorii tip tel de batere a oualor sau a diverselor creme, a friscai etc. In plus, la achizitionarea lui primesti si un accesoriu tocator/mini chopper pentru maruntirea alimentelor precum carnea, ceapa, verdeturi, gheata etc. Are si un vas gradat, inalt, din plastic, de 0.5 litri. Fiind vertical, axul principal este detasabil, pentru o spalare mai facila, chiar si in masina de spalat vase, impreuna cu celelalte accesorii.

Din pacate, nu are decat o singura treapta pentru viteza si nu prezinta nici functia Turbo/Pulse, pentru viteza in plus, insa este oricum suficient de puternic. Cu el vei putea toca diferite alimente ca si cu un robot de bucatarie obisnuit, insa nu va ocupa atat de mult spatiu in schimb, vei putea bate diverse creme si vei face diverse sosuri, vei putea marunti si pasa orice leguma si fruct pentru supe, creme, piureuri, bauturi naturale etc. Este deosebit de util in prepararea diverselor tipuri de retete de baza si iti va usura munca si grijile in bucatarie, venind in sprijinul familiilor cu copii mici, batrani sau bolnavi. Astfel, vei petrece mai mult timp in familie.

Mixer vertical Philips HR1607/00

Un alt mixer vertical pe care ti l-as mai putea recomanda, ca alternativa la acesta, ar fi Bosch MSM66020, ceva mai elegant in opinia mea, dar mai scump si cu ceva mai multe optiuni. Vine si el cu tocator/chopper. Are tot o singura viteza, insa prezinta buton Turbo/Pulse. Din pacate, pierde insa prin faptul ca axul principal al accesoriului tip blender nu este metalic ca la acesta, ci din plastic.

[sam_ad id=”46″ codes=”true”]

2 comentarii la „Mixer vertical Philips HR1607/00 cu Accesoriu Tocator / mini Chopper

 • 28 aprilie 2013 la 22:05
  Permalink

  “i ca un pont: in general, toate mixerele verticale au un astfel de accesoriu [in forma de lalea], ceea ce reprezinta inca un avantaj al acestor tipuri de mixere.”

  Nu te supara, dar prin definitie blenderele verticale sunt compuse din piciorul vertical cu cutit actionat de motor. De ce? Pentru ca asta reprezinta un blender. Bine ca nu ni s-a prezentat ca in general mixerele au cablu de alimentare.

  Review extrem de slab. Ma asteptam sa primesc informatii eventual despre capacitatea tocatorului, daca e stabil cand il prinzi in mana, etc

  Răspunde
  • 3 mai 2013 la 1:25
   Permalink

   Philips HR1607/00 descris mai sus nu este un blender vertical, ci un MIXER vertical. Si da, toate blenderele au un astfel de accesoriu de pasare(logic!, ca sa se numeasca astfel si, de altfel, toate blenderele sunt… verticale! Arata-mi tu unul orizontal! 🙂 Dar, repet (si se vede si din citarea ta din articol), descriam acolo un mixer vertical, nu un blender pur si simplu si, da, toate mixerele verticale au un accesoriu tip „lalea”, ca blenderul, dar asta nu le face simple blendere, pentru ca mai prezinta si alte accesorii. Acesta era „pontul”!
   Orice mini-chopper e stabil cand il prinzi in mana; e conceput astfel…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *