Mixer Vertical Philips Viva Collection HR1617/00, 16 Viteze + Functie Turbo, Pasator, Tocator XL, Tel

 Dacă ești în căutarea unui mixer cu mai multe accesorii, cu care poți să prepari mai multe mâncăruri și delicatese, îți propun să arunci o privire asupra modelului Philips Viva Collection HR1617/00, la un preț convenabil pentru ce oferă (verificați aici preț actualizat). Cu acest mixer poți mixa, toca și pasa alimentele necesare realizării preparatului dorit.

Puternic cu 3 accesorii: blender pasator, tocător, tel pentru mixare

Mixerul vertical Philips Viva Collection HR1617/00 are o putere destul de mare, de 650 W, care face față pentru ca aparatul să poată fi utilizat în orice ai avea de realizat cu ajutorul său. Mai mult decât atât, acest tip de mixer prezintă nu mai puțin de 16 trepte de viteze, chiar și pentru cele mai dure și dificile dintre alimente, cu un buton turbo, pentru puls. Spuneam că e capabil să facă mai multe decât un mixer clasic, care doar amestecă ingrediente și bate frișca sau maioneza; acesta, pe lângă faptul că e vertical și funcționează, implicit, și ca blender, prezintă, pe lângă pasatorul de la blender, încă 2 accesorii: tocător pentru fructe, legume și nu numai și tel pentru realizarea frișcăi și a maionezei.  Tocătorul  XL poate toca o cantitate mai mare de nuci sau alte fructe uscate, ceapă, carne și altele. Lama blenderului este cu dublă acțiune: taie atât orizontal cât și vertical. Prezintă și pavăză pentru lamă, pentru a evita stropirea și a păstra curățenia în jurul său.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Mixer vertical Philips Viva Collection HR1617/00

Bol cu capacitate mare, accesorii metalice din inox

Vine cu un bol cu o capacitate mare, de 1.6 litri, astfel încât poți prepara deodată o cantitate mare de cremă, sos, supă, suc, spumă sau mai știu eu ce lucruri îți propui să realizezi cu acest aparat. Bolul este dotat și cu capac pentru păstrarea preparatelor în frigider și nu numai. Axul este detașabil, pentru o curățare mai facilă. Toate accesoriile de bază sunt metalice, realizate din oțel inoxidabil, material rezistent, de calitate superioară. Cablul de alimentare este suficient de lung, de 1.3 metri, putând astfel realiza preparatele dorite pe o suprafață suficient de vastă și într-un mod cât mai comod.

Mixerul vertical Philips Viva Collection HR1617/00, destul de simplu ca aspect. într-o combinație de plastic tare în două culori (alb și mov), cu gri metalic / argintiu (silver) în ceea ce privește accesoriile, cu un mâner ergonomic, care face aparatul ușor de manevrat, își găsește cu ușurință locul în orice bucătărie și poate fi depozitat aproape în orice sertar.

Detaliile producatorului si descarcarea manualelor de utilizare se pot citi aici.

Concluzii și o alternativă asemănătoare

Având în vedere numărul suficient de accesorii cu care vine, precum și multiplele funcții pe care le îndeplinește, Philips Viva Collection HR1617/00 îți va fi cu siguranță de nădejde în realizarea preparatelor tale zilnice. Pentru ce oferă și accesoriile cu care vine, prețul e bun. Similar și la un preț apropiat, dar cu ceva mai puține funcții, de la o firmă renumită însă și pentru aparatura electrocasnică de bucătărie, este și modelul Bosch MSM66020. Și acesta ar fi o investiție bună, venind cu accesorii asemănătoare celor ale aparatului descris mai sus.

Informatiile prezentate pe acest site sunt doar cu caracter informativ si reprezinta o compilare a mai multor surse. Articolul de prezentare al acestui produs a fost realizat pe baza specificatiilor produsului regasit in medii publice sau in magazinele online. Depunem eforturi incat toate articolele sa fie cu informatii corecte insa va rugam sa confirmati aceste specificatii impreuna cu furnizorul produselor (si/sau al serviciilor) sau in magazinele de unde doriti sa fie achizitionate. In cazul in care ati achizitionat acest produs, puteti sa lasati comentariul vostru in sectiunea de comentarii, de mai jos. Opinia voastra este foarte importanta.

 

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *