Modele de Frigidere Mici in Oferta Magazinelor

Un frigider mic este foarte util atunci cand doresti un aparat frigorific intr-o locatie in care nu gatesti – cum ar fi spatiile de birouri, sau pentru o persoana care nu prea sta pe acasa si nu depoziteaza la rece multe alimente, poate doar lichide si semipreparate. De asemenea, aceste frigidere mici le mai gasesti si in camerele diferitelor locatii de cazare: hotel, motel, pensiune samd.

In oferta magazinelor in ultima perioada au aparut tot mai multe astfel de modele de frigidere mici. In realitate, piata a revenit, pentru ca in urma cu cativa ani era plin de frigidere mici iar o perioada nu se mai prea gaseau decat de la producatori care nu sunt foarte cunoscuti.

De asemenea, un alt avantaj al frigiderelor mici este ca acestea se pot incorpora si sub blatul de mobila, fara a fi nevoie astfel de a cumpara un frigider incorporabil, care se vand in general mult mai scump decat modelele clasice. In general mobila are blatul dispus la o inaltime de aproximativ85 centimetri, asadar daca vrei sa incoporezi un frigider sub blatul de bucatarie, atunci aparatul frigorific ideal are o inaltime de aproximativ 80-82 centimetri.

Dintre aparatele frigorifice de dimensiuni mici pe care noi le-am recomandat pe site-ul ElectroReview se numara urmatoarele:

  • Frigiderul Arctic AFB 155+ este un model cu o dimensiune de 102 centimetri, asadar nu prea se poate incorpora in partea inferioara, poate doar montat peste mobilier sau sa stea stand-alone, adica de sine statator. Avantajul acestuia totusi este ca e un model mai clasic, are compartiment de fructe si legume, doua rafturi metalice si de asemenea are si o unitate de congelare in interior. Acesta se vindea la un pret de aproximativ 800 lei, si spun se vindea pentru ca in acest moment la eMAG nu mai este pe stoc, insa poti verifica aici daca a reaparut in stoc.
  • Un alt model, mai micut si cu funtiile lui AFB 155+ este Arctic ATF9048+. Acesta se vinde la un pret de aproximativ 680 lei, are o dimensiune care il recomanda pentru incorporare sub blat, astfel ca este perfect pentru a-l pozitiona bine, chiar mascat de o usita de acces, ideea este ca totusi sa te asiguri ca ventilatia motorului se realizeaza adecvat.
  • La fel ca si modelul de sus, insa in varianta propusa de catre un producator cu sediul in Germania (bineinteles ca nu e facut acolo), este Severin KS9893. Seamana foarte mult cu arcticul, atat prin dimensiune cat si prin capacitate de depozitare, plusul venind din faptul ca poseda dezghetare automata, are rafturi de sticla si este un pic mai inalt – 84,5 centimetri. Zgomotul acestui model este sub 50 decibeli, ceea ce totusi mi se pare un prag relativ ridicat. Totusi, KS 9893 se vinde doar la 640 lei, ceea ce il poate face o achizitie foarte inspirata daca calitatea se mentine pe termen lung.

In acest moment, cam astea ar fi aparatele frigorifice mici despre care am scris review-uri sau pareri pe ElectroReview.ro. In cazul in care consideri ca merita sa includem in aceasta lista si alte modele bune, te rugam sa ne lasi un comentariu cu frigiderul care ti-a facut tie cu ochiul si crezi ca este cel putin la fel de bun ca aceste doua modele mici Arctic sau frigiderul Severin.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Sursa Poza: San Diego Solana Beach/Del Mar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *