Modele noi de camere video lansate de Panasonic la CES 2013

Panasonic s-a prezentat si de data aceasta bine la CES 2013 (Consumer Electronics Show) de la Las Vegas, anuntand 12 noi modele de camere video cu inregistrare in Full HD.

Varful de lance al acestor gadgeturi este reprezentat de modelul X920 care ofera o calitate excelenta a imaginii si rezolutii si calitate ridicata chiar si in conditii de luminozitate redusa, gratie sistemului de senzori 3MOS cu tehnologie BSI. Aceste camere poseda si Wi-Fi integrat, pentru sincronizarea in timp real a clipurilor video realizate cu celelalte gadgeturi.

camera foto panasonic x920

O alta camera video lansata la CES de Panasonic este modelul HX-WA30, aceasta pe langa un design tare interesant vine si cu proprietatea de a rezista la apa pana la o adancime de 10 metri si de asemenea are o rezistenta sporita la socuri si functioneaza pana la temperaturi de pana la -10 grade Celsius.

wa30 panasonic

Mi-a atras atentia si o camera video ceva mai neobisnuita, care imi aduce alternativ aminte fie de sistemul medical, fie de filmele cu spioni. Este vorba de HX-A100, dotat si cu wireless, pentru transmisia in direct a imaginilor video inregistrate.

camera video spion panasonic imagini in direct

Pentru moment aceste camere nu se regăsesc la vanzare in comert, insa ma astept ca pana la mijlocul anului sa le putem cumpara, inclusiv de la magazinele online de la noi din țară.

Tot la CES 2013 Panasonic a lansat si noua linie de aparate Foto Lumix pentru 2013, asta dupa ce cu o zi inainte si Fujifilm a facut un anunt similar. Noua linie oferă opţiuni noi de conectivitate, incluzând Wi-Fi şi tehnologii NFC, pentru a furniza cea mai variată gamă de opţiuni de fotografiere, de vizualizare la distanţă şi distribuire instantă pe reţelele sociale.

Nou anunţatele modele includ LUMIX TZ40, cea mai avansată cameră foto şi video hibrid compactă; LUMIX FT 5, ultimul model de cameră foto-video subacvatică şi rezistentă la şoc; LUMIX LZ 30, camera cu un zoom foarte puternic; noul LUMIX XS1, subţire şi elegant şi LUMIX SZ, care încorporează un zoom puternic într-un design subţire.

[sam_ad id=”41″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *