Monitor LED Samsung S22B300B 21.5 inch

Samsung a lansat in ultimele saptamani pe piata romaneasca si cea europeana cateva monitoare noi, interesante din perspectiva calitatii imaginii si a pretului la care se vand. Astfel, Samsung S22B300B este un monitor cu diagonala de 21.5 inch (22 cu tot cu carcasa), Full HD si care dispune de conexiune digitala DVI, la un pret destul de acceptabil pentru un LED de aceasta dimensiune si anume aproximativ 600 lei (verifica aici pret actualizat).

Monitorul nu are un design iesit din comun, se continua seria inceputa acum un an ca linie; carcasa este neagra, lucioasa, rama este medie ca marime iar programarea se face prin taste touch (adica cu senzor termic la atingere), ceva mai modern ca look si functionalitate insa poate creea un usor disconfort in utilizare insa nu e ceva la care sa umblii prea des, poate doar la butonul de ON/OFF.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Ce este cu adevarat interesant la acest monitor este ca e printre cele mai ieftine cu panou LED si care vine cu o conexiune DVI. De asemenea rezolutia este Full HD, adica 1920 x 1080 pixeli, ceea ce face ca utilizarea sa fie foarte comoda, oferind o perspectiva imbunatita asupra “foii de lucru” si claritate excelenta, atat in filme cat si in jocuri sau navigarea pe internet. Practic, este un o rezolutie de 2012 ori noi am predicat de mult timp ca pentru un monitor este important sa fie de o rezolutie cat mai mare, mai ales atunci cand diagonala permite.

De asemenea S22B300B are o clasa de eficienta energetica ridicata, monitorul LED la luminozitate maxima avand un consum de doar 30 W, la jumatate fata de monitoarele LCD.

Displayul are un timp de raspuns de 5 milisecunde, undeva in stadardul zilelor noastre, afisajul se face in 16.7 milioane de culori si poseda contrast dinamic. De asemenea unghiul de vizualizare se apropie de calitatea unui televizor – 170 si 160 grade pe orizontala respectiv verticala, astfel ca este un monitor la care poti linistit vizualiza filme din confortul canapelei.

Pe langa conexiunea DVI, Samsung S22B300B  vine si cu o conexiune analogica VGA, insa pentru o imagine mai clara recomand sa lucrati cu DVI-ul si acesta sa il conectati la placa video a calculatorului. Nu observ din fisa tehnica sa posede HDMI, ceea ce este un mic dezavantaj daca va gandeati sa conectati acest monitor si la un laptop sau alte gadgeturi, insa ca monitor la PC este mai mult decat ok. Mentionez ca atunci cand vine in cutie, monitorul are intre accesorii doar cablul VGA, cel DVI trebuie cumparat separat.

[sam_ad id=”14″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *