Monitor nou de la Philips cu rezolutie Quad HD – 258B6QJEB

Philips lanseaza un nou monitor Quad HD cu diagonala de 25 inch. Acest nou model de monitor Philips oferă imagini uimitor de clare la o rezoluție Quad HD de 2560×1440 sau 2560x1080px. Secretul din spatele acestor rezultate este panoul de calitate ridicată care conține un număr ridicat de pixeli, datorită surselor de bandă largă cum ar fi DisplayPort, HDMI și Dual DVI. Structura imbunătățită a panoului AH-IPS este responsabilă pentru reproducerea culorilor superbe, pentru timpul de răspuns rapid și consumul de energie redus în comparație cu alte modele de ecrane cu unghi de vizualizare mare.

Indiferent dacă utilizatorul are nevoie de informații extrem de detaliate pentru activitatea CAD-CAM, culorii vii și claritate pentru aplicațiile cu grafică 3D, acest ecran de înaltă calitate de la Philips va livra imagini foarte clare pentru utilizatori.

Monitorul este construit cu boxe stereo încorporate, USB 3.0 pentru transfer rapid de date și încărcarea dispozitivelor mobile. Aceste caracteristici permit oricărui utilizator să fie mai productiv.

Datorita modului în care este controlată luminozitatea pe ecranul LED, utilizatorii întâlnesc des fenomenul de scintilație care poate crea disconfort ocular. Tehnologia Flicker-Free de la Philips reglează luminozitatea și reduce nivelul scintilației pentru o vizualizare în condiții confortabile chiar și pentru perioade mai lungi de timp.

Margini înguste

Philips 258B6QJEB
Philips 258B6QJEB

Datorită panoului de generație nouă, grosimea marginilor exterioare a noului ecran Philips este de numai 2,5mm. Combinat cu rama neagră de numai 3,5mm, dimensiunile marginilor sunt considerabil mai mici pentru o minimă distragere a atenției și un nivel maxim de vizualizare. Conceput special pentru a oferi și funcția multi-display sau cea de acoperire a aplicațiilor (funcție utilizată în design grafic și gaming) ecranul va da cu siguranță impresia utilizatorilor că folosesc un monitor cu un ecran mai mare.

Pe lângă materialele ecologice care într-o proporție mare conțin mase plastice reciclate, ecranul oferă de asemenea caracteristici ergonomice. Suportul SmartErgoBase permite așezarea ecranului la un nivel foarte scăzut până la nivelul

Philips 258B6QJEB
Philips 258B6QJEB

biroului, pentru un unghi cât mai confortabil. Nivelul jos al marginii inferioare a ecranului este ideal pentru utilizatorii care poartă ochelari cu lentile bifocale, trifocale, sau ochelari cu lentile progresive, în timp ce lucrează la calculator. De asemenea ecranul poate fi reglat pentru a obține un mod de vizualizare cât mai confortabil pentru fiecare utilizator la nivelul și unghiul preferat. Acest detaliu ajută la reducerea efortului și a oboselii.

Noul monitor Philips va putea fi disponibil în Europa începând cu sfârșitul lunii septembrie.

Specificatii tehnice – Philips 258B6QJEB

LCD panel type, size AH-IPS LCD, 25″ (63.4 cm)
Backlighting technology W-LED system
Optimal resolution 2560 x 1440 @ 60Hz
Viewing angle 178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
Brightness 350 cd/m²
SmartContrast ratio 20,000,000:1
Pixel pitch 0.216 x 0.216 mm
Display colors 16.7 M
SmartResponse time 5 ms (Grey to Grey)
Connectivity VGA (Analog), DVI-Dual Link (digital, HDCP), HDMI, (digital, HDCP), DisplayPort, USB 2.0 x 2, USB 3.0 x 2 (1 with B.C.1.2), Separate Sync, Sync on Green, PC audio-in, Headphone out
Stand Height adjustment: 130 mm

Pivot: 90 degree

Swivel: -65/65 degree

Tilt: -5/20 degree

Certificates and approvals CE Mark, FCC Class B, SEMKO, cETLus, CU-EAC, TCO 6.0, EPA, PSB, WEEE, CECP, TUV Ergo, TUV/GS

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *