Montaj aragaz cu instalator autorizat de la eMAG

eMAG a introdus acum ceva timp un serviciu pentru montarea aragazurilor. Serviciul a fost lansat în combinație cu o comandă de aragaz de la eMAG, în pachet, dar există posibilitatea și de a comanda acest serviciu individual, pentru un aragaz cumpărat din altă parte.

Pentru a comanda acest serviciu este de a ajuns să îl cumpărați online de aici.

Dacă vă apare un pop-up pentru a adăuga „în coș” și un aragaz, puteți să îl închideți. Totuși, este de menționat că acest serviciu se poate cumpăra doar achitând cu cardul online acest serviciu.

După cumpărarea serviciului de montaj aragaz veți primi pe email talonul aferent cu un cod. Pe acesta va trebui să îl oferiți atunci când veți fi sunat pentru a efectua programarea.

Termenul pentru instalarea aragazului

Durata de timp de la comandă până la instalarea aragazului este de aproximativ 3-5 zile lucrătoare. Trebuie avut în vedere că la fel ca la alte servicii de acest gen, se poate schimba termenul de instalare în funcție de aglomerare. Este mai posibil ca în apropierea Crăciunului sau în perioade precum după Black Friday instalatorii să fie mai ocupați cu punerea în funcțiune a electrocasnicelor cumpărate de clienți în plin sezon de cumpărături.

Dacă aveți de montat un cuptor sau o plită încorporabilă, atunci trebuie să realizați o comandă pentru acel serviciu, de aici, pentru că montarea aragazului este una diferită de montarea unei plite încorporabile.

Instalarea unui aragaz pe gaz trebuie efectuată de către instalatori

Este un serviciu foarte util mai ales pentru că montarea unui aragaz poate fi efectuată doar de către personal autorizat ANRE. Riscurile sunt foarte mari pentru siguranța tuturor, de asemenea și amenzile sunt extrem de mari dacă aragazul pe gaz este montat de către o persoană care nu are cunoștințe în domeniu.

Instalarea unui aragaz întotdeauna începe cu asigurarea că țeava de gaz este închisă de la robinet. Întotdeauna robinetul de gaze este galben. Testarea generală din popor că nu există scăpări de gaze se face prin metoda apei cu săpun, dar există și testere electronice pe care de obicei le au instalatorii mai moderni.

Aragazul vine cu trei tipuri de alimentări, inclusiv pentru butelie, și de asemenea cu injectoare diferite în funcție de alimentarea folosită
Un aragaz de obicei vine cu mai multe duze pentru butelie sau instalare la țeava clasică de gaz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *