Masina de Tocat Carne Moulinex HV8 ME645B3E, Accesorii Carnati, Kebbe, razuire, feliere, taiere cuburi

Sărbătorile vin, sărbătorile vin și nu e doar un slogan publicitar binecunoscut, ci o certitudine: nu mai e mult și vin și sărbătorile de iarnă. Și, ca de obicei, inevitabil ne gândim la bucate tradiționale românești când e vorba de Crăciun și Anul Nou. Printre ele – cârnații tradiționali. Dar că îi poți prepara în casă, ai nevoie de un aparat bun, cum e mașina de tocat carne Moulinex HV8 ME645B3E, cu multiple funcții, care o apropie de un robot de bucătărie. E disponibila la un pret mai mare (verifica aici pret actualizat), insa, fiind multifunctionala, obtii pe masura functiilor si optiunilor pe care ti le ofera. Asadar, isi merita banii si e chiar un pret bun luand in considerare toate avantajele oferite, un pret potrivit unui robot de bucătărie.

Putere buna, capacitate de tocare 2.9 kg/minut

Și dacă tot se apropie de un robot de bucătărie, hai să vedem cu adevărat ce promite masina de tocat carne Moulinex HV8 ME645B3E. Are o putere de 2000W, foarte buna pentru un astfel de aparat si o capacitate de tocare excelenta, de 2.9 kg/minut. Puterea nominala are o valoare de maxim 700W. Nu prezinta decat o singura treapta de viteza.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Multifunctionala – toaca, face carnati, kebbe, rade in 2 feluri, feliaza, toaca cuburi

Fiind multifunctionala, cu Moulinex HV8 ME645B3E poti prepara, cum e firesc, carne tocata obisnuita, dar si carnati, kebbe, poti rade in doua feluri, poti felia legume, poti taia cuburi. Exact ca un robot de bucatarie.

Vine asadar cu un accesoriu pentru realizarea carnatilor, un accesoriu pentru kebbe si 4 conuri metalice din inox pentru razuit fructe si legume, feliat, razuit branzeturi (chiar si tari, cum e parmezanul), taiere cubulete. Ce imi place e ca acest aparat ofera un spatiu pentru depozitarea accesoriilor cand nu le folosesti, astfel incat nu exista riscul sa le ratacesti atunci cand nu le folosesti si le uiti prin alte sertare, dar nici sa te incurce prin bucatarie cand nu a nevoie de ele.

Site si accesorii tip conuri metalice din inox

Lamele sitelor si accesoriilor sunt realizate din otel inoxidabil / inox, puternic, rezistent, care nu se oxideaza, usor de intretinut si de curatat. Sitele pentru tocare au un diametru de 62 mm, dar si conurile metalice speciale, pentru razuire, feliere, taiat cubulete. Aparatul prezinta o tava de alimentare din metal – pentru folosire cand toci carnea si un tub de alimentare din plastic tare, transparent, lung, polisat, pentru introducerea alimentelor de feliat, razuit, taiat. Acesta e suficient de larg ca sa poti introduce chiar si alimente sau bucati de dimensiuni mai mari.

Functie revers, de rotire inversa – pentru deblocare

Ce imi place e si faptul ca dispune de o functie revers, pentru rotire inversa, deosebit de utila si necesara in cazul unui astfel de aparat de tocat carne. Aceasta este foarte importanta atunci cand aparatul se blocheaza intr-o bucata mai tare din orice aliment si trebuie folosita ca sa poti sa deblochezi masina si sa scoti respectiva bucata. Mai multe detalii despre o astfel de functie, gasesti intr-un articol dedicat aici.

Masina de tocat carne Moulinex HV8 ME645B3E

Alte avantaje

Masina de tocat carne Moulinex HV8 ME645B3E este prevazuta cu sistem de protectie la suprasarcina, ca, in caz de folosire mai indelungata, aparatul sa nu se supraincalzeasca, avand in vedere ca este un aparat puternic.

Pentru o mai buna stabilitate in timpul folosirii, Moulinex HV8 ME645B3E prezinta picioruse din cauciuc, ca sa nu alunece. Cablul de alimentare este de 1.2 metri – o lungime mai mare te-ar incurca; astfel ajunge pana la cea mai apropiata sursa de alimentare si nici nu exista riscul sa te deranjeze in timpul folosirii.

In combinatie de negru, cu gri metalic/silver in partea frontala, masina de tocat carne multifunctionala Moulinex HV8 ME645B3E are un design modern, simplu si e compacta, fara sa ocupe prea mult spatiu in bucataria ta.

Concluzii

Pentru diversitatea de functii pe care le deține si mancaruri pe care le poti obtine cu ajutorul sau precum și funcția revers si spatiile de stocare utile, care fac acest aparat ergonomic, masina de tocat Moulinex HV8 ME645B3E, ca un robot de bucatarie profesionist, merita achizitionata.

Alternativa similara mai ieftina

Un model la fel de util si multifunctional, de masina de tocat carne, este si Moulinex HV8 ME610, insa nu la fel de complexa. Aceasta te ajuta sa toci carne si legume, pentru chiftele, sarmale, are accesoriu pentru kebbe, insa nu dispune de accesoriu pentru carnati, pentru stors rosii (se poate atasa insa unul de acest fel, separat), accesoriu pentru sfaramat biscuiti etc. Prin urmare, Moulinex HV8 ME610, desi de la acelasi producator precum aparatul de mai sus, nu este la fel de complex, ca un robot de bucatarie, ci este mai degraba o masina de tocat carne obisnuita. E, intr-adevar, mai ieftina si te ajuta daca vrei doar sa o folosesti pentru tocat carne si anumite legume.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *