Multifunctional Samsung SCX-4623F

In biroul nostru aveam nevoie de o multifunctionala capabila sa faca fata unui volum de lucru mic spre mediu, insa care sa posede capacitati bune de tiparire in ceea ce priveste costul consumabilelor si pretul pe foaie tiparita. Ne-am orientat mult pana am gasit ce doream, pentru ca in principiu doream sa fie si cu conexiune la retea, insa pana la urma am optat pentru Samsung SCX-4623F datorita pretului bun si pentru ca are feeder de documente iar imprimarea se face pe laser, nu pe jet de cerneala. De asemenea ne-a convenit fara doar si poate pretul mic, de aproximativ 600 lei (verifica aici pret actualizat), pentru ca bugetul nu era prea extins.

Daca initial doream o multifunctionala care sa posede si port de retea, ulterior ne-am razgandit pentru ca oricum unul dintre calculatoare e mereu pornit si putem usor sa punem la share imprimanta astfel incat sa se poata folosi de ea mai multe calculatoare; chiar daca scanarea se face de pe un singur PC, practic acesta fiind neajunsul unei multifunctionale care nu are port de retea cum e acest SCX-4623F de la Samsung.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Daca tot vorbeam de costul tiparirii, acest model de multifunctionala Samsung are compatibile doua tonere, MLT-D1052, unul de capacitate mare si unul de capacitate mica. Interesant este ca amandoua sunt cam la acelasi pret, ceea ce face ca costul de tiparire al unei pagini sa fie de aproximativ 10-15 lei, mai mult decat acceptabil la un rulaj mic de tiparire, utilizare casnica si de birou.

Noua ne place si designul, chiar daca negrul nu este foarte lucios, insa nici chiar mat nu e, ideea e ca aparatul este compact si poate sta fie pe un colt de birou, o masuta mai mica sau chiar pe jos.

Samsung SCX-4623F vine standard cu un cartus partial incarcat, care se duce destul de repede, noi inca nu am incercat daca acest prim cartus se poate reincarca, dar urmatoarele pot fi reincarcate la un cost foarte mic. In ceea ce priveste viteza de tiparire, copiere si scanare aceasta este foarte buna – 22 pagini pe minut la copiere si printare cu prima foaie iesita in 15 secunde, iar scanarea are o viteza in functie de rezolutia pe care o alegi, pana la 1200 dpi. Ne place si faptul ca este foarte silentioasa, atat la scanare cat si copiere.

Una peste alta, acest multifunctional de la Samsung este o investitie buna pentru oricine, si daca nu ai nevoie de un model care sa listeze color si vrei sa scapi de imprimantele pe cerneala care consuma mult, este una dintre cele mai bune variante pentru volum de tiparire mic sau mediu.

[sam id=”3″ codes=”true”]

2 comentarii la „Multifunctional Samsung SCX-4623F

 • 13 decembrie 2012 la 23:40
  Permalink

  Salut. Citeam comentariile postate mai sus si ma gandeam k ar fi de folos pentru alti colegi sa adaug niste informatii in legatura cu aceast model de imprimanta.
  E un model reusit , pacat k nu se mai fabrica doar ce a ramas prin magazine, deoarece cei de la Samsung s-au smecherit.
  Era prea ieftina si prea buna deoarece se poate resofta, dupa resetare imprimanta merge ”fara numar”, dupa fiecare repornire contorul revine la 100% nemafiind necesara cumpararea cipurilor sau altor cartuse. Ce sa zic k putine imprimante gasesti la pretul asta sa aiba ADF inclus(al doilea scanner cu care se pot copia automat mai multe pagini).Am achizitionat acest model si i-am ”dat” sa printeze la greu pentru a o testa, in prezent am peste 40.429de pagini printate cu ea (dovada aici http://imageshack.us/photo/my-images/20/versiunefirmwareserialn.jpg/ )
  si merge fara probleme. Despre resetare, reincarcare, cartuse si toate cele, scrieti-mi pe mail si va voi raspunde in limita timpului meu disponibil : ioan_ometitza@yahoo.com

  Răspunde
  • 14 decembrie 2012 la 1:09
   Permalink

   E foarte bun, insa sincer ne pare rau ca nu am cumparat modelul cu conexiune LAN.

   Multumim pentru comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *