Myria – Aparate de aer conditionat la cel mai mic pret

In ultima vreme am mai auzit de cateva oferte de aparate de aer conditionat la preturi mult prea mici, insa am avut unele retineri fata de respectivele modele. Totusi, astazi navigand pe site-ul Altex am vazut ca au mai scazut pretul aparatelor de aer conditionat Myria, la un pret incredibil de mic, practic un aparat de aer conditionat de la ei porneste de la un pret de doar 799 lei, la care se mai adauga intr-adevar si montajul; insa este cel mai mic pret din Romania pentru un aparat de aer conditionat care totusi sa fie de la un brand oarecum acceptabil ca service si ca o minima garantie a calitatii, fiind practic grupul din spatele Altex, la fel cum de exemplu cei de la eMAG au modelul de AC Heinner.

De mentionat este ca in acest moment pe langa pretul foarte mic pentru aceste modele de AC-uri, mai primesti si un cadou in materie de electrocasnice.

In ceea ce priveste modelele de aparate de aer conditionat Myria, pe ElectroReview.ro am scris despre ele un review destul de sumar, in ceea ce priveste calitatile si performantele acestor aparate.

Realitatea este ca totusi tind sa cred ca stocul pentru aceste modele este foarte mare, si de aceea se merge cu promotia aceasta extrem de agresiva.

Voi ce parere aveti despre aparatele de aer conditionat Myria? Le-ati folosit sau vazut, cum se comporta? Cat de bine racesc ? ­čÖé

[sam_ad id=”12″ codes=”true”]

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *