Ne Pregatim pentru Apple TV pana de Craciun?

Renumitul designer francez Philippe Starck a declarat la un post de radio din hexagon, la emisiunea France Info, ca in urmatoarele opt luni americanii de la Apple vor lansa un produs revolutionar.

Prin revolutionar nu stim la ce sa ne gandim, in Romania se mai aude ca ar fi vorba eventual despre o camera foto, insa noi anticipam ca Apple va misca mai degraba spre piata televizoarelor, unde e o mare felie de mancat in lupta mai ales cu sud-coreenii de la Samsung care se pregateau pana nu demult pentru cote de piata impresionante, fara a lua in calcul o lansare de produs de la Apple.

Ideea este ca intr-adevar cei de la Apple sunt precum o cutie cu Kinder Surprise, nu prea stii la ce sa te astepti la lansarile lor, desi in general linia si directia produselor se afla prin asa zisele zvonuri.

Philippe Starck a spus ca urmatorul proiect la care el colaboreaza impreuna cu Apple va fi terminat in urmatoarele 8 luni, adica va intra pe piata fix inainte de vanzarile de Craciun.

Se stie ca designerul s-a intalnit cu Steve Jobs inainte de moartea acestuia si de asemenea se mai zvoneste faptul ca Steve Jobs in ultimele luni din viata a lucrat la ultimele retusuri pentru Apple iTV, pe partea de functii inovatoare.

Se zvoneste ca viitorul televizor de la Apple va fi dotat cu Siri, iClound, 3D redat fara ochelari, aplicatii si touchscreen. Daca se confirma aceste functionalitati sunt ferm convins ca lumea la lansarea acestor televizoare o va lua razvna, chiar daca ma astept sa vina la un pret destul de mare. Designul din zvonuri arata ca un iPad mai mare, personal nu sunt fanul acestui look daca e sa-l marim pentru un televizor de 40 inch. Oricum, o data cu trecerea timpului vom avea detalii mai multe, din surse oficiale Apple sau mai putin oficiale.

Asa cum era de asteptat, Apple a infirmat aceasta stire si a mentionat ca are deja un designer talentat. De asemenea, PR-ul producatorului a declarat ca de fapt Starck lucra cu Steve Jobs pentru a construit un iacht. ­čÖé
Sursa stire: TechBuffalo

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *