Nescafe Dolce Gusto Piccolo KP1002

NESCAFÉ si KRUPS si-au unit puterile pentru a aduce cultura cafelei in propria ta casa cu espressorul NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo KP1002. Un aparat stilat, cu un sistem care lucreaza pe baza de capsule si care este destul de ieftin.

Indiferent de genul de cafea pe care o preferi, la acest espressor poti prepara toate tipurile de cafea. Pentru acest model, unele din tipurile de bauturi disponibile sunt: espresso, cappuccino, latte macchiato, chocochino, caffe lungo, ceai si multe altele, in functie de capsulele disponibile.

NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo are un design mai nou, mai compact si este de culoarea alba. In ciuda dimensiunii mici, acest aparat foloseste o presiune de 15bar, presiune care se gaseste in mod normal si la espressoarele profesionale, iar puterea este de 1500W.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Acest aparat are un rezervor de apa cu o capacitate de 0.6L, care este detasabil si este usor de umplut. La baza avem o tavita detasabila pentru picaturi. Inaltimea acestei tavite este reglabila pe 3 niveluri, in functie de dimensiunea canii sau a paharului folosit. In partea de sus se gaseste o maneta, care te ajuta sa reglezi dozajul de apa in functie de preferinte. De exemplu, daca vrei o cafea mai lunga sau mai scurta, poti controla acest lucru manual, cu ajutorul manetei.

Timpul de prepare al cafelei este in jur de 30 de secunde. Tot ce trebuie sa faci este sa torni apa in recipientul pentru apa, introduci capsula in suportul magnetic, pui paharul sau cana pe tavita, iar atunci cand ai cantitatea necesara de cafea in pahar, lunga sau scurta, trebuie sa tragi maneta pentru a opri procesul, deoarece el nu detine un sistem de oprire automata.

Cafeaua folosita la NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo KP1002 este o cafea arabica, sub forma de capsule. Aceste capsule se gasesc de cumparat in majoritatea magazinelor sau online, la un pret aproximativ de 20-23Lei pentru 16 capsule, in functie de aroma dorita.

In concluzie, acest espressor este foarte usor de utilizat, este mic si comod, are un timp foarte scurt de preparare a bauturilor. Ca si dezavantaje avem: faptul ca aceste capsule sunt cam scumpe, rezervorul de apa este destul de mic (ajunge doar pentru 2-3 bauturi) si controlul dozajului se face numai in mod manual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *