Noile Monitoare din Seria 7 de la Samsung, disponibile in Romania

Monitoarele Samsung din Seria 7 sunt de astazi disponibile in Romania, a anuntat compania Samsung Electronics. Aceasta serie de monitoare este una high tech cu o eleganta foarte mare si includ si o tehnologie de display wireless integrat, tehnologie dezvoltata de la Intel. De asemenea aceste monitoare permit o conectare mult mai buna si mai diversa cu gadgeturile din casa, marind flexibilitatea produselor din gama monitoarelor, tehnologii care pana acum sau intalnit mai degraba la televizoarele din game de verf.

Noile monitoare din seria 7 de la Samsung vin din punctul meu de vedere mai ales cu o eleganta foarte buna, standurile fiind foarte inovitative. De asemenea afisajul este pe un ecrane cu tehnologie LED. Toate monitoarele din seria 7 sunt monitoare cu afisaj Full High Definition.

O lista cu noile monitoare Samsung din seria 7 se poate vedea la eMAG – AICI sau la Altex – AICI.

Se observa ca aceste monitoare au inclus si TV Tuner, asadar pretul relativ mare isi gaseste justificare prin faptul ca acestea pot fi si televizoare, ajungand astfel la un pret comparabil cu un televizor stand alone, oferind un raport calitate pret ideal. Functia de televizor este disponibila si in mod Picture in Picture, cu desktopul ruland pe partea majoritara a ecranului si posturile TV printr-un pop-up integrat.

Designul desi nu este simetric prin stand, ofera un aspect extraordinar iar necesitatea cablurilor de conectare poate fi eliminata prin conexiunea wireless la calculator prin tehnologia WiDi.

[sam_ad id=”14″ codes=”true”]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *