Oferta Combine Frigorifice Indesit la Altex

De regula sezonul pentru combinele frigorifice este in timpul verii, cand modelele mai vechi clacheaza si trebuiesc inlocuite. Poate de aceea saptamanile astea suntem bombardati de oferte care de care mai interesante, de la magazine online precum eMAG sau Altex.

Astazi am observat o promotie interesanta la Altex, pentru combinele frigorifice de la Indesit, gama noua, despre care am vobit si noi zilele trecute.

Totusi, revenind la oferta celor de la Altex pentru aceste combine frigorifice, trebuie mentionat ca aplica o reducere de 200 lei, astfel ca in acest moment te bucuri practic de cea mai buna oferta la ei.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii si PROMOTIA aici[/box]

Dintre aparatele care sunt la reducere la Altex se numara: Indesit BIAA14DR, BIAA13X, Frigiderul Indesit TIAA12XFrigiderul Indesit TIAA12 sau combina frigorifica CAA55+; insa si alte modele pe care le poti vedea aici.

Noi credem ca o reducere de 200 lei, obtinuta curat este mai mult decat binevenita. Transportul combinelor de multe ori se face in nici 24 ore si este gratuit. Spor la cumparaturi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *