Ofertă la mașina de spălat rufe cu uscător Indesit

Dacă te-ai săturat să tot scoți hainele și pe urmă să le întinzi și să le lași ore multe pentru a se usca, sau dacă aveai obiceiul să duci hainele la uscătorul comun al blocului, acum poți să spui gata acestei activități, atât stresante cât și consumatoare de timp.

Până recent, mașinile de spălat rufe cu uscătoare erau văzute ca aparate scumpe – și pe bună dreptate erau – majoritatea aveau prețuri care săreau de 2500 lei. Dacă nu ne crezi, poți vedea aici lista mașinilor de spălat cu uscător iar aparatele de acest gen care au parte de review-uri proprii sunt aici, veți vedea că nu am scris de multe pentru că erau scumpe la momentul respectiv. 🙂

O dată cu Săptămâna Reducerilor la eMAG am văzut o promoție la un produs care merită să posede articolul propriu, pentru a fi cât mai vizibil pentru cei care citesc ElectroReview.ro. Suntem siguri că cititorii acestui site sunt în căutare de electrocasnice de calitate și foarte mulți sunt în căutarea unei mașini de spălat rufe… ori dacă vă propunem o mașină de spălat rufe cu uscător la preț de mașină de spălat, vă stârnește interesul? Suntem siguri că da!

Este vorba despre mașina de spălat Indesit IWDC 6125 (EU), dotată și cu uscător, care în acest moment pe lângă un preț mic obișnuit, beneficiază și de un discount de 15%promotia este limitata.

Acest aparat are o capacitate de încărcare de 6 kilograme, clasă de eficiență la spălare A si 1200 rpm la centrifugare si uscarea se face foarte eficient.

Ce zici, te atrage oferta? A cam apus vremea in care uscatoarele de rufe erau aparatele pe care le puneai peste masina de spalat si ocupau mult spatiu, acum totul e comprimat.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *