Oferta la Masinile de Cusut Saptamana Asta!

Saptamana trecuta i-am cumparat mamei mele o masina de cusut Singer, cadou de 8 Martie. Am zis sa-l cumpar mult repede pentru ca nu stiu daca voi ajunge pe la ea, cum e mai greu cu mijloacele de transport in perioada asta.

Modelul pe care l-am cumparat, la recomandarea expresa a ei, a fost masina de cusut Singer 155, care vine cu 7 programe de baza care prin combinarea cusaturilor pot ajunge pana la 20 programe si are o viteza de 1500 impunsaturi/minut, a costat 630 lei insa acum este la 529 lei (verifica pret actualizat si stoc). Evident, l-am cumparat de la eMAG pentru ca am garantia ca ajunge repede si daca avem probleme de service se rezolva super repede. Totusi, necazul e ca din acest weekend a aparut o promotie la toate masinile de cusut din oferta lor, scazand pretul cu 100 lei, o promotie limitata.

As mai putea spune ca prietena mea a cumparat acum doi ani un model asemanator, care insa vine cu mai multe programe, modelul 157 la care am avut ocazia sa lucrez si eu (sunt fiu de croitoreasa si stiu)  si intr-adevar vine cu o calitate a constructiei foarte buna, cu mult peste alte modele (Brother inca nu am testat, insa inclin spre Singer).

Ei bine, daca eu nu am avut sansa sa prind oferta, poate o luati voi in considerare. Serios, e consider ca e un MEGA CADOU pentru orice femeie care le are cu cusutul si inca se chinuie cu un model vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *