50% Reducere la Abonamentele de Cablu UPC pentru clientii noi, Oferta Special Online

Compania de televiziune prin cablu UPC desfasoara o promotie interesanta pentru clientii noi care se aboneaza la ei si aleg un pachet complet compus din Televiziune pe Cablu + Internet si Telefonie Fixa. Astfel, pentru primele 6 luni ale abonamentelor incheiate pentru 2 ani compania ofera o reducere de la pretul standard de 79 lei la 39,5 Lei/luna.

Pachetul de 3 servicii UPC include Televiziune Digitala cu 127 posturi TV disponibile in grila, din care 12 canale HD si 54 Online prin platforma Horizon GO. Pachetul include si un card CI+ pentru televizoarele compatibile (majoritatea modelelor din 2014 incoace au acest slot CI+). De asemenea se poate solicita optional si media box-ul care are si functie de inregistrare/pauza/stop si replay pentru momentele favorite.
In pachetul de televiziune este inclusa si optiunea Extra Fotbal prin care ai acces gratuit la meciurile din Liga 1 prin Look TV HD. Oferta este disponibila conform site-ului UPC doar pentru clientii care completeaza formularul de pe aceasta pagina.

Oferta_UPC

Pachetul continua si cu serviciile clasice de internet la viteza de pana la 200 Mbps si include si un Modem Wi-Fi inclus si internet si in afara casei pentru device-urile care suporta Wi-Fi prin optiunea gratuita UPC Wi-Free, in aria de acoperire a serviciului.
Personal folosesc de 2 ani de zile internetul de la UPC si sunt multumit atat de viteza cat si de stabilitatea retelei in Bucuresti. Au mai fost intreruperi insa de foarte scurta durata.

Pachetul de abonament standard de 79 lei, redus la 39.5 lei pentru primele 6 luni, include si telefonie fixa nelimitata catre retele de telefonie fixa din Romania si din Europa. De asemenea include si convorbiri nelimitate cu orice retea fixa si mobila SUA, Canada si Israel – ceea ce este o oferta fantastica. Tariful de convorbire catre alte numere de telefonie din Romania (retele mobile) este de 0.4 lei/minut, fara TVA.

Oferta este valabila pana la 31 august 2015 si se adreseaza clientilor noi, care incheie contracte pe o perioada minima initiala de 24 luni. Pretul lunar al pachetului ‘Special Online’ este de 39,5 lei/luna, in primele 6 luni de contract. Din luna a 7-a, pretul lunar va fi de 79 lei. ExtraoptiuneaTV ‘Extra Fotbal” este inclusa in pachet, fara costuri suplimentare, pe toata durata contractuala.

Pentru mai multe detalii acceseaza aici site-ul UPC.

[sam_ad id=”11″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *